Dator > hur man skapar en html banner box

 • hur man skapar en html banner box


 • Banner lådorna är det rektangulära rubriker som i allmänhet sträcker sig ända längst upp eller längst ned på en webbsida innehåller oftast text och ibland även grafik . HTML banner lådor skapas med hjälp av HTML- kodning för att formatera form, färg och andra egenskaper rutan . För att skapa en HTML banner box kan du använda en online HTML skapare banner box , som ger rutan koden för dig, eller du kan koda banderollen rutan själv på en webbplats bygga program som Dreamweaver

  Du behöver : .
  Dreamweaver .

  Online HTML Banner Box kodare


  1 .
  Gå till en webbplats som skapar HTML banner lådor . Flash Banner Nu och MyBannerMaker bland annat ge verktyg för att skapa en online banner låda .
  2 .
  Använd verktygen på bannern beslutsfattandet sidan för att skapa din banner box . Båda systemen tillåta användare att välja en banner storlek och skapa gränser . MyBannerNow ger ytterligare alternativ för att ändra bakgrunds-och textfärger för banderollen och lägga till effekter till banner rutan .
  3 .
  Klicka på knappen för att få banner kod eller spara bannern . HTML-koden för bannern rutan du skapade visas på skärmen . Kopiera koden och lägg det någonstans i kodningen av din hemsida .

  Skapa HTML Banner Box i Dreamweaver


  1 .
  Starta Dreamweaver från " Start " -menyn och antingen öppna ett HTML- dokument eller skapa ett nytt HTML -dokument. Nyligen öppnade dokument kan öppnas med "öppna en nyligen punkt "i Dreamweaver lansering skärm . Att skapa ett nytt HTML- dokument , klicka på "HTML " under " Skapa ny "-avsnittet .
  2 .
  Visa layout verktyg i Dreamweaver verktygsfältet genom att klicka på pilen bredvid "gemensamma " och välja "Layout " från den medföljande menyn . Antingen lämna "Layout " i verktygsfältet i standard "Standard " -läget eller klicka på "Layout " för att växla till "Layout " läge . "Standard " -läget är mest effektiv för att lägga en banner på valfri plats på sidor som redan har skapats , medan " Layout " läge är perfekt för att lägga en banner högst upp på nya webbsidor .
  3 .
  Klicka på " Draw Layer " knappen, som ser ut som en kvadrat med handtag, i "Standard " -läget eller " Layout TABELL "knappen , som har en grön kant och handtag i " Layout "läge . Rita banner rutan med " Draw Layer " verktyg , genom att hålla ned musknappen och dra musen över skärmen någonstans som du vill att bannern ska placeras . Rita banner rutan med " Layout TABELL "knappen genom att klicka på skärmen och dra med musen . Den första rutan snäpper automatiskt till toppen av skärmen .
  4 .
  Fyll i antingen ett lager eller en tabell banner låda med färg genom att klicka på rutan bredvid "BG" i " Egenskaper " längst ned på skärmen . För att lägga till text och grafik till banner , klicka direkt i ett lager eller använd " Draw Layout Cell " -knappen på verktygsfältet för att lägga till en cell i en tabell och klicka inne i cellen. Börja skriva för att lägga till text i rutan . För att lägga till en bild , klicka på pilen bredvid "Layout " längst upp på skärmen , välj " gemensamma " och klicka på knappen med trädet .
  5 .
  Klicka på den yttre kanten av banner rutan för att markera hela bilden när du har avslutat din banner och klicka på " Dela " -knappen längst upp i dokumentfönstret. HTML-koden som du har skapat visas markerad ovanför designområdet i koden rutan .


Previous:nothing Next:hur man startar upp någon från Yahoo chattrum

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar Visual Studio
 • Hur kan jag få i skärningspunkten mellan två uppsättningarna i java ?
 • hur man kan kasta undantag i Java
 • hur man bäddar in en fil i en Access-databas med hjälp av Visual Basic
 • Visual Basic 5.0 tutorial
 • spel skrivverktyg
 • hur man skapar en ActiveX -kontroll i VB
 • hur gör jag datum format i vbs ?
 • hur du infogar en bild i en 3D- modell med Java
 • Hur man laddar ner och installera Java på vår dator