Dator > hur man gör en chatta med PHP

 • hur man gör en chatta med PHP


 • PHP är ett Internet- programmeringsspråk som gör det möjligt att ge rika , dynamiska applikationer på en webbsida . Ett chatrum är ett exempel på den typ av webbgränssnitt som PHP kan underlätta . Besökare på din webbplats kan kommunicera i realtid genom att skriva meddelanden till varandra i en chatt ruta någonstans på din webbplats . Programmering av en PHP- chatt från grunden kräver betydande programmering skicklighet och erfarenhet , men du kan göra en pratstund med PHP enkelt med hjälp av pre- utvecklad programvara som du laddar upp och installerar på din webbplats .
  1
  Installera Flatchat systemet genom Ninja mönster på din webbplats . . Detta PHP chattrum är gratis och öppen källkod , så inget köp eller licens är nödvändigt att använda Flatchat . Programmet ger dina besökare med ett gränssnitt för att skapa ett användarnamn och logga in på chatten fönstret . Du kan anpassa färgerna i chattfönstret , samt ange " status " så att andra chattrum deltagare vet om du inte är vid datorn eller på annat sätt upptagen . Programmet erbjuder ett grafiskt system för att föra in " smileys "i din chattmeddelanden. Du kan även chatta privat med någon särskild användare genom att klicka på deras namn .
  2 .
  Köp AJAX Chat för att göra en chatt med PHP för din webbplats. Den här chatten programvara är inte gratis , men billigt . Deltagarna i AJAX Chat rum har kontroll över färgerna på deras chattfönster , statusmeddelanden för deras verksamhet , och en förmåga att visa begränsad personlig information om sig själva , såsom deras kön . De kan infoga grafiska smileys och starta i offentlig eller privat chatt i AJAX chattfönstret . Om du vill kan du skapa en inloggning databas så återkommande besökare logga in med samma konton . En " Guest "är också tillgänglig för en nya besökare eller de som bryr sig inte registrera .
  3 .
  Ladda upp 123 Flash Chat filer till din webbserver för att köra den här Flash-baserat chattprogram i PHP . Denna programvara visar chatten i ett Flash-miljön , som kräver att besökarna har Flash plug -in installerat på sina datorer. Du kan konfigurera olika " skins " för att välja Flash- grafik som visas som chattfönstret . Besökare kan skapa sina egna " avatarer " att grafiskt identifiera deras användarnamn och också sätta in grafik smileys och uttryckssymboler för la uttryck när du chattar . De 123 Flash Chat är tillgängligt gratis eller med en betald licens . Den betalda versionen innehåller en särskild chattservern för bättre prestanda , och tekniskt stöd från mjukvaruföretag.


Previous:nothing Next:vad är Monotype typsnitt ?

Relaterade artiklar


 • java GUI design tutorial
 • JavaScript definition
 • Hur tjäna pengar jag en gratis hemsida ?
 • hur du kommer igång med Adobe Flex
 • hur man beräknar en brum -kod
 • hur till check för heltal i JavaScript
 • Fast jämfört med dynamisk array i Visual Basic
 • hur man använder Visual Basic 2008
 • hur man beräknar färgkontrast
 • hur man hittar en delsträng i Java