Dator > hur man använder ssl med php

 • hur man använder ssl med php


 • PHP är ett populärt skriptspråk för att programmera dynamiska webbplatser och applikationer. Secure Socket Layer (SSL ) förbättrar säkerheten på din webbplats med hjälp av kryptering . Den kryptering med öppen nyckel teknik används i SSL för att skicka den publika nyckeln till servern när du ansluter till säker webbplats . SSL är ett sätt att skydda din webbplats och besökare vid utbyte av konfidentiell och privat information , till exempel kreditkort och betalningsinformation med en online skyltfönster . Använda SSL med PHP kräver ytterligare bibliotek paketen blir installerat och konfigurerat på din webbplats .

  Du behöver :
  OpenSSL

  Web Server SSH Access


  1
  Ladda ner och installera OpenSSL . . OpenSSL är den modul som stödjer PHP och SSL . Hämta OpenSSL från OpenSSL webbplats .
  2 .
  Gå till CPanel program som följde med ditt webbhotell konto och öppna SSH Telnet ansökan. När du ställer in webbhotell , var du mailade länken och inloggningsuppgifter till din CPanel webbplats . CPanel används för att hantera ditt webbhotell konto . Om du inte har CPanel eller annan värd förvaltning programmet installerat på ditt webbhotell konto , använda en tredje part SSH Telnet ansökan. PuTTY och PSCP är två program som du kan använda
  3
  skriv in följande kod i SSH /Telnet att installera OpenSSL på din hemsida : .



  " # mkdir /usr/local/scr/rsaref-2. 0

  # cp raseref20. 1996. tar. Z /user/local/src/rsaref-2. 0

  # cd /user/local/src/rsaref-2. 0

  # gunzip rsaref20 . 1996. tar. Z

  # tar- xf rsaref20. 1996. tar

  # cd /user/local/src/openssl-0 . 9,4

  # /config

  # /config-. prefix=/user /local /apache /libexe /ssl-openssldir=/usr /local /apache /ssl

  # make

  # make install "



  Skriv in koden utan citationstecken . När du är klar , kommer OpenSSL biblioteken installeras på din dator . Du kan sedan använda SSL på din PHP-webbplats .
  4 .
  Öppna ett textredigeringsprogram eller webb redigeringsprogram på datorn . Skriv in följande kod för att omdirigera en sida på din webbplats till en säker sida med SSL installerat på servern :



  " om ( $ _SERVER [ "https ']==' på " ) {

  if ( ! $ securepage ) {

  $ url=' http://www. yoursite. com $ _SERVER [ ' REQUEST_URL ' ] ;

  header . ( " Location: " $ url . )

  exit ;

  }

  } else {

  if ( $ securepage ) {

  $ url="https: //www . yoursite. com. _ $ server { ' REQUEST_URL '] ;

  header ( "Location : " $ url . )

  exit ;

  }

  } "



  ; Skriv in koden utan citationstecken Ändra " yoursite. com " till domänen för din egen webbplats Detta skript kommer att omdirigera besökare till en HTTPS sida på din webbplats som är säkrad Spara filen som en PHP -fil typ . . och överföra den till din webbserver .

  tips och varningar


 • Konfigurera SSL -certifikat och nycklar med hjälp av SSL /TLS Manager i cPanel ansökan om din webbplats webbhotell . Om du inte har en CPanel ansökan , be ditt webbhotell att installera det åt dig . CPanel levereras som standard med de flesta webbhotell konton så det är mer än troligt att du redan har det . Om inte, skapar den personliga integriteten knappen på din egna genom att använda SSH Telnet ansökan. Se länk i Resurs .



  Du kan göra många saker med OpenSSL när det väl är installerat på din webbplats . Titta på länken i avsnittet Resurs för en lista med funktioner .

Previous:nothing Next:hur man bädda börskurslistor





Relaterade artiklar


 • Visual Basic spelidéer
 • Definitionen av systemet flödesschema
 • hur man använder Visual C + + debugger
 • hur man skapar en webbtjänst med VB
 • hur man arbetar med flera textrutor
 • hur man demonterar en dll
 • hur du ansluter trådlöst tangentbord och mus hårdvara
 • hur du gör din egen tillfällig tatuering från skrivaren
 • php och ide verktyg
 • hur man skapar XML från databasen med hjälp av Visual Basic