Dator > hur man ändra storlek bilder i php

 • hur man ändra storlek bilder i php


 • Många använder PHP när de vill skapa content management hemsidor-webbplatser som tillåter besökarna att lägga till och uppdatera innehållet . Detta gör att köra ett innehåll -baserade webbplats lättare på webmaster eftersom de inte hela tiden måste söka efter innehåll att hålla sajten uppdaterad och intressant . Det finns också nackdelar med att ge användare möjlighet att publicera innehåll . Ett problem kommer från ladda upp bilder . Bildfiler finns i olika typer och storlekar , så en bildfil som är för stort eller för litet kan kasta bort den övergripande designen och tillgängligt minne av platsen . Den kan skala och ändra storlek på hela bilden eller bara höjden eller bredden . Koden ger också en bild som ska läsas , sparas och granskas innan det kan ändra storlek . Att ändra storlek en bild på din server , måste du ringa på en av dessa funktioner . Spara filen som " ResizeImages. php " och överföra den till din server .
  3 .
  Öppna en ny tom sida i textredigeraren eller webbutvecklingsverktyget . Du kan också använda en befintlig PHP -fil . Skriv in den kod som kommer att uppmana funktioner från " ResizeImages . php " fil . Du kan lägga till denna kod till ett klick händelse av en knapp eller en Page_Load händelse av en webbsida . Du kommer att behöva någon typ av händelse som utförs av användaren som kommer att tala den kod som det är dags att ändra storlek på bild . Den optimala platsen att ha den här koden är Click-händelsen för en knapp som tillåter användare att ladda upp bilder till din server . Så att du kan använda andra funktioner som lägger upp bilden och sparar den till servern . Ett exempel på att använda en formuläret för att ladda upp en bild och sedan ändra storlek det ska se ut så här : ?  "
  if ( isset ( $ _POST [ ' submit ' ] ) ) {

  omfatta ( " ResizeImage . php ') ;

  $ image=new ResizeImage () ;

  $ image-> load ( $ _FILES [ ' uploaded_image '] [ ' tmp_name ']);

  $ image-> resizeToWidth (150 ) ,

  $ image-> output () ;

  } else {

  ?>


  }

  ? > "  Se raden " $ image-> resizeToWidth (150 ) . " Ändra det till någon av funktionerna i den första filen som du vill använda istället . Till exempel använder " $ image-> resizeToHeight (200 ) "eller " $ image-> skala (50 ) " om du föredrar att ändra storlek på bilden på det sättet . Siffrorna inom parentes är hur stor andel av den ursprungliga som du kommer att vilja ändra storlek på bilden till .  Spara fil och ladda upp den till din webbserver eller kompilera det med dina andra PHP -filer .


Previous:nothing Next:tutorial på php evenemangskalender

Relaterade artiklar


 • Microsoft SQL utveckling
 • Vad är OCX i Visual Basic ?
 • hur man kan ändra teckensnitt i system.windows.textbox
 • hur man skapar en startbild i Visual Basic 6
 • hur man hittar ett datum skillnad i php
 • vad är asp programmering ?
 • hur man skapar en tabell för en avgränsad fil i Visual Basic
 • hur man skapar körbara burkar
 • hur man beräknar en brum -kod
 • hur man använder Visual Studio för C + +