Dator > Windows-program utvecklingsverktyg

  • Windows-program utvecklingsverktyg


  • Om du vill skapa ett Windows-program , då behöver du ett verktyg applikationsutveckling , och det finns verktyg från tredje part finns . att hjälpa dig göra just det . Medan de flesta av dessa program är inriktade mot proffs , en del kommer med mallar för att hjälpa nybörjare genom processen . Alla dessa program kräver en avgift för att använda .

    Clarion

    Detta program är inriktad mot företag , och det kan användas för att utveckla programvara, med hjälp av Win32 eller Windows . NET-koden. Clarion kommer med en fördefinierade mallar , kod redaktör och guider skapande . Skapad tillämpningar kan användas för personlig stationära datorer , mobila enheter eller till och webbplatser . Andra funktioner inkluderar omfattande toolsets , Visual modeller , kodkomplettering verktyg och dra och släpp- alternativ . Det kommer också med ett data dictionary ", som tillåter användare att spara ofta använda metadata ( elektroniskt sparade data ) så att den snabbt kan läggas till nya program , och ett Visual Data Modeller eller Entity-relationship -modellen , som kan användas för att skapa nät , trianglar kartor och modeller yta . Detta program kan också användas för att testa och felsöka koden .

    SwiftForth

    Egenskaper för SwiftForth programmet omfattar en ansökan redaktör , felsökningsverktyg och svep som kan användas för att skapa kontroller för Windows-program . Systemet levereras med Win32 -kod och DLL ( Dynamic- Link Library , som är Microsofts delat bibliotek funktion ) funktionalitet , och det kommer upp med ett användargränssnitt med vanligaste funktionerna i verktygsfältet för att ge utvecklaren mer kontroll över programmet . Andra funktioner inkluderar källkod för kärnan, vilket är hur applikationer kommunicerar med data . Kärna som används på de flesta datorer . Detta program är inriktad mot avancerade användare , inklusive programmerare och utvecklare , och det finns en gratis testperiod nedladdning .

    Intime

    Detta program fungerar tillsammans med Microsoft Visual Studio IDE för att utveckla Windows-program , och det även använder Visual Studio guider och utvecklingsverktyg att hjälpa till med processen . Detta eliminerar behovet för användare som redan är bekant med Visual Studio för att lära sig en ny uppsättning verktyg. Dragen omfatta realtid redigering , länkning och montering . Om en fråga inträffar, kommer Visual Studio debugger öppna , skanna igenom programmet och se var felet uppstod , vilket gör att programmerare att snabbt hitta och åtgärda felet . Andra processer som inte påverkas av felet kommer att fortsätta att arbeta . Intime kommer också med kernel källkoden . Detta program kan användas med Windows Vista , 2000 , Server 2003 , XP Embedded , . Net , XP och Win64 .


Previous:nothing Next:hur man använder en oändlig slinga





Relaterade artiklar


  • Hur konvertera en sträng till ett datum i netto
  • DirectX 9 vs 10
  • perl debugger alternativ
  • hur man skriver datafiler i Visual Basic
  • hur dekryptera en fil som har krypterats i blowfish
  • datorsystem analys & design
  • Hur konvertera en sträng till ett datum i java
  • hur du skickar html mail via php post
  • hur man skriver manus programmering
  • Hur konvertera datumformat i Java