Dator > Microsoft Visual program

 • Microsoft Visual program


 • Microsoft Visual program mjukvara hjälpa utvecklare , programmerare och även nybörjare skapa applikationer som kan användas på en dator , moln ( Internet -baserade tjänster för resurs . delning ) tjänster och webbplatser . Tillgängliga Microsoft Visual program sträcker sig från C + + till Studio till Basic och typ av program en person behöver beror på hans programmering fokus . Alla dessa program kräver en avgift för att använda .

  Visual Studio Ultimate

  Detta program är inriktat på professionella och programmering eller utveckla team . Funktioner inkluderar verktyg gruppsamarbete , projekt statusuppdateringar och testmetoder , inklusive last , prestanda och kod testning . Systemet kommer också med Intellitrace , som tillåter utvecklare att hitta var en bugg hänt genom att snabbt kunna reproducera felet och den plats där felet uppstod . Andra funktioner inkluderar möjligheten att hantera förändringar i alla funktioner med databasen utvecklingsverktyg, som kommer att säkerställa att tillämpningen och databasen i samband med ansökan alltid matchas upp . Detta system kan också användas för att säkerställa att lagen är i total samordning via Team Foundation Server .

  Visual Basic

  Detta program är inriktat på utvecklare som vill skapa typsäkra ( försöker att förhindra fel i programmeringen språk ) eller objektorienterat ( använder datastrukturer eller föremål som består av enskilda metoder och datafält ) program program. Vanligtvis kan detta program användas för att bygga applikationer för webbplatser , mobila enheter och Windows operativsystem . En av funktionerna med detta program är mitt verktyg , som tillåter användare att hitta data och föremål med anknytning till den största tillämpningen. Detta verktyg kommer att skapa linje diagram som visar förhållandet mellan dessa enskilda uppgifter fält eller objekt , och denna ram kan anpassas utifrån personens behov . Detta program kan användas för att lokalisera fel , att felsöka ansökan och att ta programmet via lanseringen .

  Visual C + +

  Detta program är specifikt anpassade för att skapa program som kommer att använda C, C + + /CLI eller C + + programmering språk . I allmänhet kommer dessa tillämpningar att användas på Windows operativsystem och Microsoft . NET . Detta program kan användas för att skapa , felsökning och installation av C + +-baserade applikationer. Build Solution funktion hjälper användare att skapa ett program , och de kan kontrollera riktigheten . Om koden är felaktig , kommer ett Output fönstret upp , varna utvecklaren att felet . För att få mer information om felet , behöver användaren bara att markera det , så att utvecklare att redigera och korrekt kod fel som han jobbar .


Previous:nothing Next:hur man kan kontrollera en fastighet i Access VBA

Relaterade artiklar


 • roll underhåll av programvara
 • DirectX 9 vs 10
 • hur man torkar andmat
 • hur man beräknar upplösning med java script
 • hur man gör en keygen i Visual Basic
 • hur du installerar ISA Server 2006 proxyklienten
 • hur man ska värdera ett ord för alfabetet i Visual Basic
 • hur man skapar textbaserad webbläsare spel
 • naturligt språk behandling verktyg
 • hur man gör gel bläck