Dator > Hur man redigerar html med en webbutvecklare

 • Hur man redigerar html med en webbutvecklare


 • Det finns ett antal olika program miljöer tillgängliga för att skapa HTML -program . Det är inte nödvändigt att installera ett specialiserat verktyg webbutveckling för att skriva HTML , eftersom de flesta ordbehandlare möjliggöra skapandet av HTML-koden . De två mest populära programmen miljöer för webbutveckling är Microsoft Front Page och Adobe Dreamweaver . Båda systemen har många gemensamma drag . En " Web Developer "är en programmerare , men också hänvisat till en programvara miljö för hantering av webbplatser samt skriva enskilda sidor .
  1
  Skapa en katalog på din hårddisk för att hålla din utvecklingsprojekt tillgänglig . . Kalla det " Sites " eller " MySites " . Under denna mapp skapar du en underkatalog för det aktuella projektet. Webben utveckla mjukvara kommer senare att skapa fler underkataloger under denna plats att spara filer av olika typer , till exempel , kommer det att skapa en underkatalog som heter " bilder " för alla bilder du lägger till platsen .
  2 .

  Öppna Web Developer program som du har valt. De flesta produkter kommer att visa en startsida frågar om du vill bygga en ny webbplats eller skapa innehåll för en befintlig . Namnge en webbplats innebär berättar utvecklaren verktyget platsen för mappen som du skapade för detta projekt. Detta kommer att betraktas som hemkatalog . Verktyget kommer att minnas den här platsen mellan sessioner och kommer att lägga allt efterföljande arbete under den här katalogen tills du ändrar inställningarna och namnge en ny webbplats med en annan hemkatalog .
  3 .
  Skapa webbplatser i olika språk genom att välja programmering alternativet som presenteras i öppna sidan eller hoppa över denna uppgift för att redigera en befintlig sida . Webbsidan du redigerar behöver inte bo i din webbplats hemkatalog . Det kan öppnas från valfri plats på din hårddisk och sedan sparat till din webbplats mapp . När du väljer att spara en fil från utanför din webbplats hemkatalog kommer webbutvecklare verktyget kopiera över alla tillhörande filer , t. ex. bildfiler .
  4 .
  Öppna en befintlig sida genom att välja "Arkiv" i rullgardinsmenyn i menyraden och klicka på " Öppna ". En fil dialogruta öppnas . Navigera till katalogen där filen ligger och välj filnamnet , det ska visas på listan mappens innehåll. Klicka på " Öppna " .
  5 .
  Switch visningslägen . Den förvalda displayen är typiskt "Design " -läge där sidan är utformad enligt det utseende det kommer att ha när den visas i en webbläsare . Växla till " Code " -läge för att redigera HTML- koden direkt . Ett annat läge-" Dela "-finns tillgänglig. Detta läge visar sidan i en delad skärm , så att du kan se och redigera HTML i det övre fönstret medan du tittar på sidan i Design -läge i det nedre fönstret .


Previous:nothing Next:hur du importerar data i tillgång med VBA

Relaterade artiklar


 • hur du döljer DataGrid kolumner
 • avancerade mysql php tutorial
 • Vad är Microsoft Visual C + + ?
 • ajax tutorial : javascript
 • Hur konvertera en ANSI till en hex
 • Hur konvertera Visual Basic -filer till C #
 • Vilka typer av matematik inte programmerare använda ?
 • vad är en villkorlig uppgift ?
 • hur man beräknar den dagen i veckan för varje år
 • mikrochip utvecklingsverktyg