Dator > Hur man laddar ner php programvara

 • Hur man laddar ner php programvara


 • PHP är ett datorspråk avsedd för webbservrar och applikationer Internet . Du kan använda PHP för att hantera komplexa webb -program som grundläggande HTML inte kan hantera . Till exempel , ett chattrum , en musik databas , en online- forum eller en sida besöksräknare är alla exempel på mjukvara som kan skrivas i PHP . Den gränslösa PHP på de flesta webbservrar har öppnat dörrarna för många webbtjänster som erbjuder PHP programvara för nedladdning . Du kan sedan ladda upp och köra dessa program på din egen hemsida att lägga till avancerade funktioner.

  Du behöver :
  Internetuppkoppling


  1
  Ladda ner PHP -programvaran från PHP Junkyard , en webbplats för att ge gratis PHP-script för många tillämpningar . . PHP Junkyard fokuserar på fri och öppen källkod PHP programvara som alla kan använda på sin webbplats. Sin förstasida erbjuder de mest populära PHP- program i webbplatsens historia, medan andra skript finns i olika program kategorierna högst upp på webbplatsens sidor. Bland de PHP-programvaran betonar det mest kan du ladda ner källkoden för ett online- gästbok , ett forum , ett klick disk , en länk Manager och även hjälpcentral programvara för teknisk support från din webbplats.
  2 .
  Besök Gratis PHP att ladda ner PHP-programvaran i många ansökan kategorier . Sajten fokuserar på gratis PHP- skript för nästan alla ändamål . Den delar dess bibliotek av PHP-program i 29 olika kategorier, bland annat blogg-mjukvara , chatprogram , e-postlista chefer , gästböcker , skript databas , auktion programvara och räknare hit . Länkar till andra PHP resurser kan hjälpa till att orientera dig om hur du använder programspråket på din webbplats. En svit på 10 av sina mest populära PHP -program kan laddas ner i en enda länk , inklusive ett kontaktformulär , en online- enkät program och en webbplats galleri chef .
  3 .
  Visa PHP -program som finns på GScripts och ladda ner dem som intresserar dig. Denna webbplats erbjuder gratis PHP-programvaran för hämtning och innehåller ett avsnitt för sin mest populära program. Besökare av GScripts kan rösta om PHP -program de använder så att du kan se som får höga rekommendationer. Du kan också se hur gammal varje ansökan genom att studera dagen för ankomsten till GScripts . Några av de populära PHP -program kan du ladda ner inkludera ett verktyg för att ladda upp filer från en webbplats till en server , ett inloggningsskript för att begränsa användarnas tillgång till delar av din webbplats , en plattform för socialt nätverkande och en kalender program .


Previous:nothing Next:hur man skriver ett PHP-skript för att vända en sträng

Relaterade artiklar


 • html iframes tutorial
 • Hur konvertera en sträng till ett datumformat
 • hur man läser en CSV -fil i C # netto
 • hur man skapar en c + + header -fil
 • hur man öppnar en PDF- fil i asp
 • Hur skapar jag en flik avgränsare till en Oracle SQL-uttryck ?
 • hur man lär sig Rational Rose
 • hur man skapar JMS meddelanden
 • hur man skriver inmatade data till en fil i php
 • hur du lägger upp filer via html och asp