Dator > hur man kan kopiera och klistra in en webbsida till en annan webbplats

 • hur man kan kopiera och klistra in en webbsida till en annan webbplats


 • Vissa webbsidor bära upprepande och bör ses på mer än ett ställe . Det finns de som är så intressant eller viktigt att du kanske vill kopiera och klistra in dem på din egen webbplats . Processen är lättmanövrerad av människor som vet hur man gör det . Innan du börjar Observera att de flesta webbsidor är skyddade av upphovsrätt , innan du lyfter något innehåll eller bilder från en annan webbplats är det viktigt att du har behörighet att göra det och att du kredit ägaren av webbplatsen

  Du behöver :
  Källa webbsida .
  Destination webbsida .
  Anteckningar eller WordPad.

  Kopiera Basic-kod


  1 .
  Öppna Anteckningar eller WordPad på din dator. Du kommer att placera koden i detta fönster .
  2 .
  Högerklicka på den webbsida du vill kopiera. Välj alternativet "Visa källa ". Källan innehåller Hypertext Markup Language (HTML ) kod som skript på sidan . Klicka på " Redigera " fliken på alternativ . Klicka på " Markera alla ". Allt kommer att markeras. Högerklicka inuti det markerade blå området . Klicka på " Kopiera ".
  3 .
  Återgå till Anteckningar eller WordPad fönster . Klicka på sidan och sedan högerklicka . Välj alternativet " Klistra in ". All kod från källan sida kommer att visas i fönstret .
  4 .
  Spara sidan till datorn i din webbplats fil med ett html-tillägg .

  Kopiering de bilder


  1 .
  Öppna källsidan och undersöka det för bilder som du behöver för att slutföra det . Dess källkod bör fortfarande vara öppet på din dator . Klicka på det fönstret .
  2 .
  samtidigt Klicka på Control och bokstaven "F " knapparna . "Hitta " -fönstret visas . Skriv in bokstäverna " IMG " i textrutan . Tryck på " Sök nästa . " Koden för den första bilden visas . Det kommer att säga " IMG SRC=" . Markera det som följer som är inom citattecken . Högerklicka och tryck på " Kopiera ".
  3 .
  Navigera tillbaka till källan webbsida . Hitta den första bilden . Högerklicka på den. Alternativet " Spara bild som " visas . Klicka på det. Klicka sedan i textrutan i filen för din webbsida . Antingen högerklicka och välj "Klistra in " eller pressa "Control " och bokstaven "V " för att klistra in bildens namn i textrutan .
  4 .
  Upprepa denna process för alla bilder som visas på sidan.
  5 .
  Kopiera bakgrundsbilden till din fil genom att hitta bakgrunden namn . Högerklicka på bakgrunden av källan sidan. Alternativet " Spara bakgrund som " visas. Klicka på det. Om du har tur namnet att källan sida använder kommer att visas i textrutan och du kan spara den till din fil som . Annars öppnar din rutan Sök ( Control " F " ) igen och sök efter " bakgrund=" . Det som följer i citat kommer att vara bakgrunden namn , och du kan spara den som sådan i din webbsida akt .


Previous:nothing Next:hur man skapar en hemsida med ramar

Relaterade artiklar


 • javascript mål iframe dokument tutorial
 • hur du skickar ett e-postbilaga med en kommandorad
 • formulär i Visual Basic i projekt av skolväsendet
 • projekt idéer med Visual Basic
 • Visual Basic 2005 Express Edition tutorial
 • hur man ändrar en markör i html
 • Inaktivera ett tangentbord med Visual Basic
 • hur man skriver egna taggar i JSP
 • hur man initiera pekare
 • Hur konvertera tal till text i Visual Basic