Dator > hur man gör en hemsida i PHP 5

 • hur man gör en hemsida i PHP 5


 • PHP är ett Internet programmeringsspråk. Från och med 2010 finns det tillgängligt i sin version 5 -serien , och är därför ibland kallas PHP 5 . Den körs på en webbserver och hanterar innehåll och program på webbplatser . Även om detta språk är komplext , är det möjligt att göra en hemsida med PHP även om du inte har någon programmering bakgrund . Du kan installera PHP verktyg att hantera alla data och formatering av en webbplats så att du kan koncentrera dig på dess innehåll snarare än dess programmering . Dessa verktyg vanligtvis inte gratis, men du kan demo deras funktioner innan köp .

  Du behöver :
  webbserver
  . Webbläsare med Internetuppkoppling.


  1 .
  Ladda Gunther content management system om du vill använda PHP på webbservern att göra en hemsida . Gunther är en fri , öppen källkod paket . Det Gunther Systemet är en uppsättning PHP- program som du kan installera på din webbplats . Sedan kan du använda dess funktioner för att skapa layouten för webbsidor , bygga länkar mellan olika sidor på din webbplats , skapa ett bildgalleri med foton , skapa listor och tabeller och anpassa den övergripande stilen på din webbplats . När du har hämtat Gunther filer , ladda upp dem på din server och följ Gunther installationen för att börja skapa din webbplats .
  2 .
  Köp dra och släppa Site Creator om du söker en interaktivt gränssnitt för att göra din hemsida i PHP 5. Detta program innehåller funktioner för att skapa en eller flera olika webbplatser på en enda server . Det är lämpligt att någon webbdesigner , men särskilt utmärker om du hanterar flera webbplatser eller behöver ett användarvänligt verktyg för andra server för användare att hantera webbplatsens innehåll. Med hjälp av musen drar du bara bilder, text och annat innehåll på webbplatsen Skaparens hemsida skärm . Den information laddas automatiskt och du manipulera sedan layouten . Programmet stödjer många vanliga former av Internet- innehåll , inklusive Flash -animationer , nyhetsflöden , podcasts och egna PHP-skript .
  3 .
  Installera PHP MicroCMS system på din webbserver . Detta program finns som ett billigt shareware produkt och använder PHP -plattform för att styra alla aspekter av din webbplats . Ingen erfarenhet av programmering är nödvändig för att skapa en fullt fungerande webbplats som innehåller bilder och text . Du skapar en meny av länkar på antingen vänster eller längst upp på sidan , och eventuellt lägga till ett sidhuvud eller sidfot på dina sidor . Då programmet låter dig skapa individuella uppgifter för varje sida genom sitt content management system. Multimedia dokument, inklusive animationer , foton, kalkylblad , rapporter och presentationer är alla stöds av PHP MicroCMS .


Previous:nothing Next:hur man kan kontrollera om ett ansökningsförfarande i Visual Basic . NET

Relaterade artiklar


 • hur koden html för att göra hemsidor
 • hur man ska utföra en php fil utan . PHP utökning
 • hur du lägger upp stora filer med PHP
 • hur du formaterar text till HTML på VBA
 • hur man använder Struts html.tld taggar
 • hur man kan kontrollera en process i Visual Basic
 • hur man kan jämföra strängen java script
 • hur man skapar en hemsida med ramar
 • hur man skapar bat för att kopiera filer från en CD
 • spel utforma verktyg