Dator > hur du skickar en fil till en server med PHP

 • hur du skickar en fil till en server med PHP


 • PHP är en Internet programmeringsspråk för att ansluta verksamheten på en webbserver med gränssnittet för en webbsida tillgänglig för alla . Det är inte ovanligt att en webbplats för att erbjuda filuppladdning funktioner . Till exempel webbplatser låta ofta besökare att ladda upp bilder eller återupptas . PHP kan tillhandahålla de verktyg som krävs för att skicka en fil till servern . Även om det är möjligt att programmera PHP-programvaran för detta ändamål, från grunden , många verktyg finns redan exklusivt för denna process . Du kan installera och integrera dessa program på din hemsida .
  1
  Installera Easy Uploader program på din webbserver. . Denna PHP- program kräver inga programmeringskunskaper att genomföra. Du skapar din hemsida gränssnitt för besökare som använder en back -end kontrollpanelen . Denna administrativa funktionen kan du styra vem som har åtkomst till upp verktyg för att skicka en fil till din server , och även hur nyttan kommer att visas för besökare . Du kan skapa information om den webbsida form som uppmanar besökarna att ladda upp filer , och sedan eventuellt visa en förloppsindikator på sidan så att dina besökare vet status på uppladdningen . Du kan demo Easy Uploader ansökan på tillverkarens hemsida innan du köper den.
  2 .
  Inköp PHP File Uploader om du behöver ett program att skicka filer till en server med PHP . Denna programvara integreras med din webbplats och erbjuder funktioner för att effektivisera ladda upp processen . Du kan skicka flera filer samtidigt och ställa in filter för storleken på filer som godtagits av uppladdaren . Besökare på din webbplats kommer att se en stapel för varje enskild fil skickas till servern , med en option för att avbryta alla ladda upp medan den pågår . Dina besökare kan fortsätta att använda din webbplats även när uppladdning pågår .
  3 .
  Installera UltimateUploader att skapa en dra- och -släpp- gränssnitt för dina besökare att skicka en fil till servern . Den UltimateUploader använder ett PHP- kontrollpanel som hanterar alla parametrarna i verktyget , inklusive dess utseende, ladda upp alternativ och säkerhetsinställningar. Istället för att surfa efter filer att skicka till servern , kan du skicka dem genom att dra dem på webbsida . Detta underlättar uppladdningen. UltimateUploader accepterar filer i alla storlekar , inklusive obegränsad filstorlek för flexibilitet med någon typ av data .

  tips och varningar


 • alltid demo på ett program på sin webbplats innan köpa den för att säkerställa att den uppfyller dina mål för att skicka filer till en server. Det finns många olika stilar av gränssnitt för denna typ av verktyg och vissa kan passa dig bättre än andra , beroende på dina behov .

Previous:nothing Next:hur man installerar php MSSQL för Windows XP

Relaterade artiklar


 • vad är en dator programmeringsspråk ?
 • hur man skapar en kalender i php
 • hur man skriver ett login php script
 • Hur kan jag få i skärningspunkten mellan två uppsättningarna i java ?
 • javascript validering funktioner tutorial
 • hur man fyller en ComboBox med javascript
 • hur man använder Game Maker 6,1 VARS
 • Hur konvertera datumformat i Java
 • hur man kan ändra teckensnitt färger med javascript
 • hur man öppnar ett PDF-formulär med PHP