Dator > hur du aktiverar PHP på IIS 6.0

 • hur du aktiverar PHP på IIS 6.0


 • PHP ( PHP: Hypertext Preprocessor ) är ett gratis programmeringsspråk som används främst på Apache- servrar för att leverera webbsidor till klientdatorer över Internet . IIS är ett paket av server applikationer som utvecklats av Microsoft som ett alternativ till Apache , som vanligtvis körs på icke-Windows-maskiner. Medan PHP utformats för att fungera på datorer som kör Linux , har det ändrats att fungera med Windows -datorer , även de som kör IIS 6. 0. Denna guide förutsätter att du har en dator med Windows XP eller Server 2003 med IIS 6 . . 0 och någon version av PHP redan installerad

  Du behöver : .
  Computer
  Textredigerare.
  Webbläsare .

  PHP konfiguration


  1 .
  Öppna filen i PHP : s start direktiv . Dessa är de alternativ PHP initierar när det börjar . Direktiven kommer att ingå i en fil som heter php. ini , som du kommer att behöva inrättas. Du kan använda standardinställningarna som en mall genom att kopiera och döpa om filen heter php. ini-distribution .
  2 .
  Öppna din php. ini filen i ett textredigeringsprogram .
  3 .
  Kontrollera och /eller fyll i direktiven nödvändiga för att köra PHP på IIS . Fyll i sökvägen till förlängningar katalog på linjen med frasen " extension_dir " . Sökvägen är vanligtvis "C : \ PHP \ ext ", men det kan vara olika beroende på var du har installerat PHP och mappen Extensions
  4
  Inkludera länkar till . . dll -filer för de tillägg som du har installerat . Typ varje länk i följande format på en ny rad under " extension_dir " linje :  förlängning=*. dll  Ersätt "* " med namnet på filen .
  5 .
  Hitta raden " log_errors " och sätta den till "På ". Därefter inkluderar sökvägen till den katalog där du vill PHP spara felloggar . Den vanliga sökvägen är C : \ inetpub \ Temp \ php-errors. log
  6
  Konfigurera PHP att fungera med IIS CGI förfrågningar . . Hitta eller innehålla följande direktiv och deras motsvarande värden :

  cgi. force_redirect=0

  cgi. fix_pathinfo=1

  fastcgi. impersonate=1

  fastcgi . loggning=0
  7 .
  Konfigurera andra direktiv som du tycker passar . Om du inte vet vad du gör är det bäst att göra lite forskning eller bara lämna de andra direktiven till standardinställningarna .
  8 .
  Spara och stäng php. ini .

  IIS-konfigurationen


  1 .
  Navigera till www. iis. net /extensions /fastcgi och ladda ner och installera rätt version av programmet . Det här programmet hjälper IIS arbeta med PHP för bearbetning lämpliga ansökningar.
  2 .
  Öppna Kommandotolken fönster .
  3 .
  Berätta IIS var rutten PHP förfrågningar . Du behöver känna till sökvägen för php-cgi. exe fil . Den får vara placerad i roten på din PHP-installation . Skriv följande i kommandoraden , som ersätter Word-filen med sökvägen för php-cgi. exe :

  cscript % windir % \ system32 \ inetsrv \ fcgiconfig. js -add-avsnitt : " PHP " ^ -extension : php-sökväg : " . FIL "
  4
  Stäng fönstret Kommandotolken
  .


Previous:nothing Next:ASCII protokoll

Relaterade artiklar


 • Vad är Java -konsolen ?
 • hur du ändrar ett skript filnamn
 • regler för canasta kortspel
 • Hur konvertera text till tal i Visual Basic
 • hur man ändrar mata in text med javascript
 • hur du skickar en html- mail med python
 • java ram tutorials
 • Hur konvertera millisekunder till sekunder i Java
 • hur man läser flera avgränsade fält i en fil med php
 • hur man använder Microsoft Visual studio.net