Dator > OCX verktyg

 • OCX verktyg


 • OCX ( OLE Control Extension ) är en oberoende kontroll av programkomponenter nås av andra program i Windows-miljö . De OCX kontroller är Microsofts andra generation av kontroll arkitektur , med den första är VBX kontroller skriven i programmeringsverktyget Visual Basic . Har dock ActiveX ersatt OCX , det är en bakåtkompatibel program för att OCX kontroller . OCX tillåter interaktiva innehåll så att existera på ett program . Dessutom är kontrollerna kan återanvändas i andra miljöer .

  ALLText OCX Verktyg

  ALLText är en textruta verktyg som kan skapa en helt formattable RTF ( som Word pad ) text kontroll . Om en utvecklare behöver texthantering i ett program , sedan ALLText kan ge denna förmåga . Dess viktigaste funktion är att den tillåter programmeraren att ha fullständig kontroll med hjälp av kod över hur man ska hantera texten . Dess kapacitet inkluderar visa och redigera text med flera teckensnitt och styckeformatering , bakgrund öppenhet och inbäddade OLE-objekt .

  Ace Verktygsfält

  Med detta verktyg som är det möjligt att skapa ett aktivt verktygsfält med OCX kontroller . Objekt i verktygsfältet ser att den vanliga Windows element som finns på gränssnittet för att genomföra dem i ett program . Dessa inkluderar kryssrutor , alternativknappar eller alternativknappar. Detta verktyg som stöder äldre versioner av Windows som NT och stödprogram som Visual C + + .

  ActivePicture

  ActivePicture ActiveX /OCX är en lösning med två olika stilar för att arbeta med bitmappar . Den ena är en visuellt läge genom dra och släpp , och den andra är genom att programmera . I båda fallen kan du skapa design eller visa bitmappar . Den OCX kontroller kan du göra visuell bitmapp design . Du har objekt och interaktiva användargränssnitt , bitmapp programmering och display , samt virtuell instrumentering .

  ActiveVR Gear

  3D innovation med OCX är möjligt med detta verktyg . Utvecklare kan implementera 3D -grafik i presentationer eller webbsidor eller göra egna programmering . ActiveVR Gear tillåter utvecklare att arbeta samtidigt med andra verktyg från tredje part som kommer att utveckla kontroller för 3D- presentationer . Till exempel kan du använda inhemska ( som avi eller mpeg utan modifieringar ) digital videoformat film .

  COM Wiz

  När det gäller att göra omfattande analys och reparation på ett program , ger KOM Wiz ett grafiskt användargränssnitt för dessa ändamål. Det fungerar med Microsoft Windows-registret och systeminställningar. Designad för att användas av utvecklare , systemadministratörer och professionella Windows -användare ger KOM Wiz ett flertal olika analysverktyg . Programmerare tycker att det hjälper dem att upprätthålla och kontrollera alla installerade tjänster , anordning eller komponent . Det är ett visuellt verktyg eftersom det använder ett träd -view av de registrerade DLL ( Dynamic Link Library ) , OCX-och ActiveX-komponenter i programmet . På så sätt kan du spåra och reparation ansökan fel på grund av felinställd registerinställningar mycket snabbt .


Previous:nothing Next:hur man läser flera avgränsade fält i en fil med php

Relaterade artiklar


 • hur man dödar webbläsare nedladdningar med javascript
 • array javascript tutorial
 • hur till check för heltal i JavaScript
 • javascript validering funktioner tutorial
 • hur man gör pusselspel i flash
 • QA tullar
 • hur man läser ett Word-dokument med Java
 • hur du ändrar bildens bredd med javascript
 • hur du installerar java -klient
 • hur man kan felsöka ett Visual Basic-funktion