Dator > Microsoft NET Framework webbutvecklare grundläggande krav

 • Microsoft NET Framework webbutvecklare grundläggande krav


 • Du behöver :
  Text editor
  . Webbserver konfigurerad för PHP bearbetning .
  PEAR :: . Mail_Mime installerat paket på servern

  Microsoft har en mängd olika certifikat finns i många olika discipliner. Dessa inkluderar programmering , serverdrift och program . När det gäller programmering , har det certifieringar som gör att programmerare att sticka ut . En av certifieringar är MCTS , eller Microsoft Certified Technical Specialist . Den andra är den MCPD , Microsoft Certified Professional Developer . Tre tentor erbjuds för kärnan utvecklare certifiering, 70-536 , 70-528 den , och 70-547 . Programspråket är antingen C Sharp , eller Visual Basic .

  Exam 70-536 Application Development Foundation

  Webbutveckling är en viktig färdighet , den andra i Microsofts Windows Utvecklingsprogram . Fokus i Microsoft Developer programmet är att skapa expertområden för att hantera avancerad programmering kraven i modern programvara . Traditionellt programvara skriven för ett format , datorn . Då ändras för att hantera Windows , eller det grafiska gränssnittet . Detta följdes av Internet eller webbapplikationer. Denna kärna tentamen är inställd på att testa en persons kunskaper i programmering inom flera områden. Programmerare utveckla applikationer med hjälp av olika typer , samlingar , generika , och vanliga uttryck för att hantera data . Programmeraren väntas också veta hur man utvecklar tjänster , domäner tillämpning och flertrådade program. Den studerande genomför kod tillträde och rollbaserad säkerhet , och datakryptering. Programmerare kommer att arbeta med serialisering och reflektion tekniker, applikationer instrument med loggning och spårning tekniker och interagera med äldre kod med hjälp av COM Interop och PInvoke .

  TENTAMEN 70-528 Webbaserat Client Development

  Webb-baserad klient utveckling kräver programmerare att skapa , konfigurera , spåra och distribuera webbapplikationer. De kommer att integrera data i applikationer som använder XML , Microsoft ADO. NET , och data-bundna kontroller . Utvecklare genomföra former autentisering , identitetsstöld och logga in kontroller . De skapar egna webb -kontroller och även konfigurera användare kontroller . De använder också teman , användarprofiler , och delar webb för skräddarsydda och personliga hemsidor . Slutligen lyckas de på serversidan och klientsidan ansökningssystemet

  TENTAMEN 70-547-. designa och utveckla webbaserade applikationer med hjälp av Microsoft NET Framework

  Använda NET Framework är mycket viktigt . . Med den utvecklare har möjlighet att skapa applikationer som kan portas till en mängd olika format . Några av de saker som utvecklare lära sig är hur man ska värdera krav webbapplikation och bygga en prototyp validering . Utvecklare arbetar med stilmallar , delar webben, mallsidor och kontroller användare för en konsekvent användargränssnitt . Utvecklare design , utveckla och genomföra olika program komponenter . Dessutom utvecklar de mekanismer för dataåtkomst , händelseloggning , undantagshantering och tillämpning feedback . Utvecklare definierar också , bedöma och genomföra en teststrategi . Slutligen , utvecklare validera en utbyggnadsplan och analysera prestanda för att avgöra beredskap .


Previous:nothing Next:sql CROSS JOIN tutorial

Relaterade artiklar


 • hur man startar telnet från Visual Basic
 • användning av komponenter hårdvara
 • hur du vill visa en ståndpunkt filmklipp med Action Script i Flash MX
 • Definitionen av systemet flödesschema
 • Hur konvertera en sträng till en kort datum
 • python lambda tutorial
 • militära användningen av artificiell intelligens
 • hur man kan öka det virtuella minnet tilldelning i java
 • vad är en null-pekare undantag ?
 • hur man skapar en användare i Active Directory med Visual Basic 6