Dator > Hur placerar jag min butik på internet ?

  • Hur placerar jag min butik på internet ?


  • Är du ute efter att utöka din säljkraft ? Utveckla en webbnärvaro för e- handel kan ge ditt företag en bredare kundbas . Under senare år har många lösningar framkommit som gör det enkelt att utveckla en online- närvaro för e- handel ändamål . Medan det finns så många lösningar som finns att det är omöjligt att täcka dem alla , de faller ungefär i ett par kategorier , så när du har bestämt vilken kategori av lösning är rätt för dig, kan du fortsätta genom att shoppa relevanta lösningar.

    Du behöver :
    dator.
    Textredigerare.
    Webbläsare .


    1 .
    Bestäm om du vill använda en paketerad lösning eller om du vill bygga ditt eget system .
    2 .
    Distribuera din lösning . Om du använder en paketerad lösning , det är förmodligen redan på nätet för dig . Anslut dina produkter i sina gränssnitt och sälja bort . Om du använder egen lösning , har du förmodligen för att distribuera din ansökan själv. Rådfråga din värd för att lära hur man gör detta . Se avsnitt två och tre respektive för mer omfattande täckning av emballerat och hemgjorda lösningar .
    3 .
    Ta din webbplats levande och reklam för det på nätet . Sälj din produkt och tjäna pengar !

    paketerade lösningar för e-handel


    1 .
    Forskning färdigförpackade e-handelslösningar . Ofta kommer dessa webbplatser kan du omdirigera en domän du äger till en subdomän på deras webbplats . Lägga till produkter är oftast ganska lätt , även om du förlorar en viss flexibilitet i de funktioner du kanske kan erbjuda dina användare . Populära lösningar omfattar tjänster som Shopify och osCommerce .
    2 .
    Välj en lösning . Väg alternativen och anser att priset samt funktioner . Se till att se vad andra tycker om din lösning .
    3 .
    Ställ din butik med hjälp av gränssnittet för den tjänst du har valt . Online -tjänster ger vanligen vänlig walkthroughs att berätta för dig hur du ställer in en butik .

    Rolling din egen .


    1 .
    forskning dina alternativ . Du kan välja att bygga din butik på toppen av en populär ram och e-handel modul , som Django /Satchmo , Rails /Spree eller PKstore /CodeIgniter . Sådana kombinationer är riklig , väl dokumenterad och kraftfull . Du kan också välja att bygga din butik på toppen av ett CMS såsom Expression Engine , Joomla , Drupal eller Magento . Dessutom kan du bygga upp din butik från grunden med hjälp av ett språk som PHP .
    2 .
    besluta om vad e-handel lösning du ska använda . Väg alternativen noga . De flesta kommer att ha samma funktioner , men beroende på din programmering förmåga och språkkunskaper , kan man vara mer praktiskt än en annan .
    3 .
    Bygg din webbplats . Se till att omfatta förnuftiga bakändan som gör att du enkelt lägga till produkter till din butik .


Previous:nothing Next:Hur konvertera en databas till en XML- schema





Relaterade artiklar


  • hur man beräknar rader kod
  • hur du använder VBA för att flytta data från Excel till Word
  • hur man använder Visual Basic kodning
  • hur man lär sig & Test html -koder
  • hur man installerar Visual Studio 2005 Team Foundation
  • hur man skriver testfall för en webbsida
  • hur man skapar en webbläsare i visuell grunderna 2008
  • Hur konvertera en php tidsstämpel till ett datum
  • JavaScript ljusbord tutorial
  • hur man förstår pekare i C