Dator > sql lärande

 • sql lärande


 • SQL , Structured Query Language , kan utvecklare fråga , uppdatera och infoga data i relationsdatabaser. Liksom många datateknik innan det var SQL avsedd att vara lätt att lära sig så personal som arbetar med data men som inte var programmerare kan lätt få tillgång till data och utnyttja relationer mellan tabeller i en relationsdatabas . Grunderna fortsätter att vara enkelt , men som människor göra mer krav på sina uppgifter , har SQL vuxit i svar . Idag kräver full behärska språket tid och engagemang.

  Använd Tutorials

  Gratis SQL tutorials är bara en Google- sökning bort . Prova några innan djupdykning i någon och se om du i kontakt med den läraren författarens stil och inriktning . Vissa SQL handledning, såsom den som erbjuds på W3Schools , ge dig ett online-verktyg för att öva dina SQL-satser och kontrollera sina resultat . De flesta tutorials delar en liknande form , införa ett koncept , som innehåller exempel och sedan leverera övningar för studerande praktik . Övningarna är de mest värdefulla delarna av dessa lärdomar . Bara genom att skriva lite kod kan du verkligen lära sig språket.

  arbeta med ett projekt

  Enligt författaren av " Teach Yourself Programmering i tio år, " Peter Norvig , " Den bästa formen av lärande är "learning by doing . " När lärande datorprogram , herre du det snabbare genom att arbeta på ett projekt som betyder något för dig . Du kan försöka lagra alla dina personliga eller affärsmässiga uppgifter i en databas och skriva program för att visa din information på bra sätt . Du kan prova att ange en bok , DVD , recept eller digital fotografi samlingen i en databas . När du börjar leta efter projekt hittar du mycket av dina personuppgifter kan tjäna på att fångas i en relationsdatabas och manipuleras genom SQL .

  ta en klass

  Gemenskapens högskolor , lokala och online utbildningscentrum och även Biblioteken erbjuder datakurser . Försök att tala med instruktören och alla tidigare studenter innan klassen för att kontrollera att den täcker vad du behöver och flyttar i en takt som kommer att bli utmanande , men inte obekväm . Priserna varierar från gratis till budget-busting , så det kan vara värt din tid att leta efter fynd .

  Besök Forum

  SQL forum besöks av användare på alla nivåer . Ofta nybörjare kommer att skicka frågor till SQL forum som mer erfarna användare kommer att svara . Sök i forumet arkiven innan du postar för att se om din fråga inte redan tagits upp . Återbesök forumet när du är expert själv och återbetala samhället genom att hjälpa till en ny sats av nybörjare .


Previous:nothing Next:vad är en java.rmi.remoteexception ?

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in SourceSafe
 • hur man kopierar musik från en dator till ett PSP
 • hur man skapar ny fil i java
 • Ändra textfärg i Java
 • hur man skapar en fil i java
 • hur man kakel en bakgrund i html
 • hur man skapar UML-klassdiagram
 • hur man skriver ett login php script
 • hur man skapar en csv -fil i en rapport med Visual C #
 • Visual Basic 2008 tutorial