Dator > sql klass online-utbildning

 • sql klass online-utbildning


 • Nästan alla som arbetar som programmerare eller utvecklare behöver behärska flera olika typer av programmeringsspråk, bland dem SQL ( Structured Query Language ) , som har blivit en nästan universell sätt att komma åt och manipulera data som lagras i databaser . Beroende på hans temperament och bakgrund , kan en utvecklare ta flera strategier för lärande SQL online

  Verktyg <. /h2 > Innan någon online kurs eller program , kommer den blivande SQL Developer behöver en databas och en databas utvecklingsmiljö. För de flesta typer av SQL , dessa är i allmänhet gratis och enkelt erhållas. Microsoft erbjuder SQL Server Express , vilket inkluderar både databasen och en utveckling och förvaltning av verktyg . Oracle erbjuder Oracle Express . Komma åt Oracle kräver ett hjälpmedel för utveckling , såsom den fria versionen av TOAD eller SQL Developer . MySql Community Edition kan laddas ner i ett paket som inkluderar utvecklare komponenter .

  Tutorials

  En utvecklare kan lära sig nästan allt som finns att veta om SQL utan att någonsin ta en klass till och med utan att någonsin öppna en bok . Nog tutorials och på webben finns för att ge en grundlig utbildning , förutsatt att du är redo att söka tålmodigt på vad du behöver och kommer att bestå när man fastnar på övningar . Grundläggande SQL tutorials finns på W3Schools hemsida . Använder online tutorials , kan eleverna träna i sin egen takt och kan lära sig utan forking över en ton av undervisning . Självstudier online är ett utmärkt sätt att lära för en student som är driven och beslutsam.

  Forum

  Forum kan komplettera någon av de andra lärstilar. Forum svaret nybörjare " frågor kan vara särskilt användbart , även om en student aldrig inlägg en fråga om dem . Oddsen är bra att någon annan neofyten har stött på ganska mycket varje nummer en nybörjare sannolikt kommer att möta och ställde samma fråga . När en elev blir en mer avancerad SQL Developer , det är bra form för att återvända till forumet för att svara nybörjare " frågor som en återbetalning till samhället för kostnadsfri hjälp .

  online klasser

  Det finns ingen brist på online-utbildning som du kan köpa och ingen ände på vilka typer av kurser . Det finns lära-på -din-egen takt kurser där kursmaterial finns på säkra platser och instruktörer ge feedback via e-post . Det finns klasser som träffas regelbundet för föreläsningar och diskussioner via Skype . Många av dessa klasser förete ett intyg vid slutet av kursen , men tänk på att dessa intyg är ofta av begränsat värde för arbetsgivarna .

  Användbara Certifieringar

  Några certifikat är allmänt erkända i hela branschen , och det kan vara värt en students tid att fullfölja dem . Arbetsgivarna är ofta imponerade och ibland kräver Microsoft -certifiering för sina anställda som arbetar med Microsofts produkter. Microsoft tentor kräver ibland förutsättning prov som ska skickas , så att processen kan bli långvarig och kostsam . Oracle har ett eget certifieringsprogram , som också är välkänd .


Previous:nothing Next:vad är Sun Java Studio Creator ?

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en html webbplats
 • hur man skapar grafik & former i " Visual Basic "
 • hur man använder rullningslisten med listboxen i Visual Basic 6.0
 • Felsökning av en Java-applet
 • hur man använder en kö i Visual Basic 6
 • hur man använder Visual Basic kodning
 • hur man skapar en widget
 • hur man ringer lagrade procedurer i Visual Basic
 • JavaScript ajax tutorial
 • hur man initiera pekare