Dator > java ram tutorials

 • java ram tutorials


 • Frame klasser i Java är " Frame "i AWT biblioteket och " JFrame " i SWING biblioteket , och används för att representera hela , toppen. -nivå programfönster i en Java -program . De är bland de första aspekterna av Java grafiskt användargränssnitt ( GUI ) programmering att en ny Java-utvecklare lär sig .

  Hur man gör ramar

  Denna handledning från Java Tutorials Serien är skriven och värd av Sun Microsystems, utvecklarna och utvecklare av programmeringsspråket Java och dess officiella bibliotek , däribland både AWT GUI biblioteket och dess efterföljare SWING . Det omfattar hur man korrekt att skapa och visa bilder i en Java-programmet. Det går också igenom grunderna i Fönsterdekorationer system som avgör hur utanför ramen i fönstret ser , såsom ikonen i namnlisten , minimera, maximera och stäng knapparna . Slutligen omfattar det de alternativ som finns för exploatören vid beslut om hur Java-programmet själv ska svara på en användares försök att stänga ett fönster .

  Använda Interna ramar

  I motsats till ramar , inre bilder är en speciell funktionen i SWING GUI bibliotek som låter dig visa en ram -liknande objekt i en hel bild . Detta ger ett Java-program sken av att vara dess eget skrivbord med sina egna fönster , alla med sin egen titel barer , ikoner , knappar och kontrollknappar för funktioner som " minimera " och " nära ". Denna handledning , också från Sun Microsystems, ger information om kraven för att använda JInternalFrame klassen , exempel och ger prestanda tips på att hålla ett stort antal interna ramar fungerar väl på en användares dator

  Swing Handledning : . JFrame

  Denna korta tutorial från en professor vid John Hopkins University ger ett snabbt exempel på den minsta kod som behövs för att JFrame från SWING GUI biblioteket för att börja visas på en användares dator . Det går också kortvarigt över begreppet layout managers .

  " Layout Managers "

  Java GUI program använder speciella verktyg som heter " Layout Managers "för att bestämma hur användargränssnittet i ett fönster skall ordnas i början och , ännu viktigare , åter ordnas när en användare ändrar storleken på fönstret . Förstå layout chefer finns och hur man använder dem är en kritisk del av Java GUI programmering och alla bilder kräver att någon form av layout manager knytas till dem innan ett Java -program kommer att fungera. Denna handledning omfattar Border , Box , Card , Flow , GridBag , Grid , gruppen och våren chefer layout .


Previous:nothing Next:hur man gör en fleecefilt med bilder

Relaterade artiklar


 • hur man konfigurerar en USB-port med Visual Basic
 • hur du uppgraderar Visual Basic 6 kod
 • hur man lär sig att programmera med Microsoft Visual Basic
 • hur du låser textrutor i C #
 • NET Framework 3 krav
 • hur man skriver ett Python-skript för blender
 • Visual Basic ritning tutorial
 • Microsoft Visual Basic 2005 tutorial
 • hur man bygger en databas för webbplats
 • hur till check för heltal i JavaScript