Dator > hur man skriver AdSense-annonser för google

 • hur man skriver AdSense-annonser för google


 • Google AdSense är utan tvekan ett av de mest kraftfulla verktygen på Internet för att tjäna pengar på din webbplats . Att skriva egna AdSense -annonser benämns dock ett verktyg Google AdWords krävs . Google AdWords är komplement till AdSense . I AdSense används för att placera annonser , är AdWords används för att skriva AdSense -annonser i första hand

  Du behöver : .
  Google AdWords -konto
   


  1
  <. br > Skapa ett Google AdWords-konto . Skapa ett konto är gratis och enkelt , bara att gå till länken i "Resurser " längst ned . Om du redan har ett Gmail- konto bara använda det som inloggning . Gå till Google AdWords hemsida efter registreringen för det .
  2 .
  starta en Google AdWords-kampanj . Tänk på att dessa annonser är inte gratis. Reklam kostar pengar , och för varje gång annonsen visas du kommer att debiteras , även om du kan fastställa det maximala beloppet du vill betala varje dag . Från Google AdWords hemsida , klicka på " Skapa online-kampanj " rullgardinsmenyn i det övre högra området på skärmen . Klicka på " sökordsinriktad " alternativet .
  3 .
  konfigurera de grundläggande parametrarna i din annons . Det första alternativet är att du namnge din annonskampanj. Name it något minnesvärt som du vet med en blick . De övriga alternativen är ganska självförklarande , inklusive vilka platser du vill att din annons ska visas i , om du vill det visas på mobila enheter och hur mycket du är villig att spendera på den varje dag . Klicka på "Spara och fortsätt " längst ned på skärmen .
  4 .
  Organisera och utforma din annons . Längst upp i fönstret , måste du skapa en grupp där din annons kommer att vara i. Om du behöver skriva tre olika annonser för samma webbplats skulle det vara en bra idé att sätta dem i samma grupp . Efter det är det dags för utformningen av annonsen . Det finns fem rader att skriva : rubriken , två rader med beskrivning en visad adress och en destinationsadress. Dessa kommer att den faktiska ord som visas på din annons , så välj dem klokt baserat på din annonsering behov .
  5 .
  Välj dina sökord. När du har designat din annons måste du tala om för Google när du vill att annonsen ska visas . Rulla ner till " Sökord "-avsnittet . Välj dina sökord noga , men inte gräma för mycket eftersom du kan ändra dem senare när det behövs.
  6 .
  Välj dina bud . Gå till " Standardbud " bar . Det är hur mycket du är villig att betala för din annons per klick. Om du väljer för lite , kommer din annons att visas aldrig högt eftersom du kommer att bjuda över . Google kommer att försöka att alltid sätta din annons på toppen av andras annonser tills din " Standardbud " uppnås , så om du anger ett högre standard bud, så har du en större chans vid landningen på topp .
  7 .
  Spara annonsgrupp och konfigurera betalningsalternativ. När allt annat har valts , vänster klicka på " Spara annonsgrupp " knappen i det nedre högra hörnet . Om du har ännu att sätta in pengar på ditt Google AdWords- konto kommer Google frågar nu er för det .
   

  tips och varningar


   

  • Det finns många sätt att utforma en annons för Google . I själva verket har böcker och webbplatser ägnats åt detta ämne . Om du vill ha ytterligare tips för att skriva den bästa möjliga reklam , finns länkar som ingår i "Resurser "-avsnittet .
  4 6 8 0 1


Previous:nothing Next:hur filnedladdning och skärm från databas i PHP

Relaterade artiklar


 • hur man lär sig & Test html -koder
 • hur man anropar en lagrad procedur i en SQL -server från VB
 • hur man fixar antal decimaler i Visual Basic e
 • hur man skapar en startbild i Visual Basic 6
 • hur man lär sig Visual Basic 2005
 • hur man skriver anpassade JSP- taggar
 • hur man gör en java spel som runescape
 • JavaScript ljusbord tutorial
 • hur man skapar exe programfiler i Visual Studio 2008 Express Edition
 • hur har en sql tutorial