Dator > fördelarna med Microsoft . NET

 • fördelarna med Microsoft . NET


 • Microsoft NET Framework , som släpptes i februari 2002 gav en bas för dynamiska applikationer som förenar de flesta programmeringsspråk under en gemensam uppsättning funktioner . . Var och en av dessa funktioner tillhör ett namnområde-en klassificering för olika typer av funktioner . De flesta av de ramar grundar sig på Java : s struktur . År 2008 blev denna ram öppen källkod , vilket gör att programmerare för att se koden bakom de funktioner som de använder .

  Objektorienterad programmering

  På grund av sin klassificering för funktioner, . NET ramverk fungerar enbart som ett objektorienterat bas för programmerare . Detta innebär att varje värde har deklarerats i . NET visas som ett objekt som konverterar mycket lättare till andra datatyper. Till exempel kan ett heltal konvertera till en dubbel genom att helt enkelt ändra typ som ett objekt . Du kan även deklarera vanligt föremål och stick några binära data du vill in i dem .

  flera plattformar Potential

  som Java , planerar Microsoft att göra . NET tillgänglig som en plattformsoberoende gränssnitt , vilket innebär att den kan fungera på alla operativsystem som installerar en egen version av . NET . Operativsystemet i fråga kan associera sina egna funktioner till . NET bibliotek på ett sätt som samma samtal till en viss funktion på någon . NET -programmet också skulle kalla tillhörande operativsystemet funktion . På så sätt behöver programmerare inte lära sig en ny uppsättning av samtal för varje operativsystem , inte heller har till hamn någon av sina program , vilket gör dem mer uppsvälld

  snabbare utveckling

  Microsofts NET . Ram ger enkel implementering av grafiska gränssnitt för utveckling miljöer , låter programmerare utforma sina fönster utan att skriva någon kod för att generera sina kontroller . Denna snabba utveckling gör att företag med vinst mer när tid som tillbringas på ett projekt direkt förknippade med vinst . Många stora företag började kräva . NET programmerare och göra sig av med den gamla programmeringsspråk.

  Open Source

  Nästan vem som helst kan göra en ändring . NET Framework eller lära dig mer om en funktion de använder genom att titta på dess källa kod . Operativsystemets utvecklare kan använda . NET : s källa att implementera funktionalitet i sina egna operativsystem , utöka räckhåll för Microsofts program arkitektur . Från och med 2010 har . NET Framework nått Mac OSX , BSD , Linux , Solaris och andra operativsystem via Novells Mono gränssnitt .


Previous:nothing Next:hur man skriver ett Python-skript för blender

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in MySQL användare i Mac OS X
 • hur man kan kontrollera en process i Visual Basic
 • hur man byter filer med en vbs
 • hur man skapar MDI formulär
 • hur man skapar en sida PHP
 • JavaScript-händelser tutorial
 • hur man skapar en bat-filen
 • hur man lär sig SQL-programmering
 • hur man använder arrayer i Visual Basic
 • hur man kan utveckla spel för Zune