Dator > diy säkerhetsbältet väska

 • diy säkerhetsbältet väska


 • Hem butiker och varuhus har ett antal unika portmonnäer för köp . Tyvärr kan premade plånböcker bli mycket dyrt . Om du letar efter en en-av-en- slag statskassan, kan du göra din egen hemma med lite tid och lite pengar . Ett sätt att göra din egen väska är att använda säkerhetsbälten, som kan hittas i gamla bilar samt bilar butiker leverans

  Du behöver : .
  Innertyg
  . Rakt stift.
  Symaskin.
  Skum.
  Säkerhetsbältet.
  Klädsel please .
  Häftapparat .
  Strap hårdvara .
  12- tums dragkedja .


  1 .
  Klipp två bitar av liner tyg , varje mätning 8 1 /2 inches med 11 inches i storlek . Du kommer också att skära två paneler som är 8 1 /2 inches med 3 inches och en annan panel som är 11 inches med 3 inches . Dessa tygstycken kommer att skapa din plånbok liner . Du kan använda någon typ av tyg föredrar du för liner , men bör du välja något varaktigt
  2
  sy foder tillsammans . . Fäst 3- tums paneler till större paneler , med raka stift med ett 1/4-tums sömsmån . När stiften är på plats , bör du ha alla fem bitar klistrad tillsammans med en av de 11- tums sidor lämnas öppen . Använd din symaskin för att sy längs stiften och ta sedan bort dem .
  3 .
  Klipp till en bit skum som är 2 inches i bredd , 11 inches i längd och höjd bör vara motsvarande fem bredder säkerhetsbältet kommer du att arbeta med .
  4 .
  Wrap säkerhetsbältet runt skummet , parallellt med 2- tums sida . Överlappning säkerhetsbältet och skär den när den överlappar ca 1 /2 tum . Upprepa detta för att göra ytterligare tre längder av bälte med samma mått .
  5 .
  Använd din symaskin för att fästa ändarna på en av dina remsor från föregående steg tillsammans . Använd din 1/2-inch sömsmån . Upprepa detta med de andra tre remsor så att du har fyra slingor. Skjut dina loopar till dina skum pjäs .
  6 .
  Håll upprätt skum pjäs med öglor av bilbälte mot botten av skum och övre delen av skum avslöjats . Weave slutet remmen genom öglorna på sidan av skum . Den lösa ändan bör inledas under det slinga längst från slutet av skummet , sedan under de kommande slinga och så vidare . Använd en klädsel tack för att hålla bandet på plats medan du arbetar .  När du har loopas under och över de fyra slingor , sätta remmen runt botten av skum och backa upp den andra sidan , vävning igen . Börja om den nedre slingan , då under nästa och så vidare. När du når toppen av loopar , säkra den på plats med en klädsel stift och skär den överskjutande säkerhetsbältet bort lämnar en 1-tums sömsmån .
  7 .
  Weave fram-och baksidan av påsen . Du kommer att använda samma metod som du använde för sidorna. Börja längst upp slingan . Weave över toppen slingan , då under den andra och så vidare . När du når botten , slinga runt till andra sidan och fortsätta vävning . Gör detta över hela handväskan , alternerande din pendlingsmönster som du går . Använd klädsel stift för att hålla längden på bältet på plats och skär dem att lämna en 1/2-inch sömsmån . Justera din väva efter behov. Se till att vävning är redan innan du tar bort stiften .
  8 .
  Använd en häftapparat för att häfta ihop längder av bältet på plats där de överlappar varandra på den översta raden . Detta kommer att hålla dem på plats . Ta bort den raka stiften och skumblock .
  9 .
  Klipp till två längder av bälte som är 4 inches lång tid varje . Vik varje längd i mitten så att de skär ihop . Sätt in en metall hårdvara slinga på varje band. Häfta ihop ändarna på båda delarna så har du två öglor av säkerhetsbälten , alla med en hårdvara loop. Hardware loopar är de öglor som kommer att hålla din rem till din väska . Du behöver en som passar runt tre tum säkerhetsbältet längder .
  10 .
  Sätt häftas ändarna av slingan i den första och femte väva på toppen av väskan . Detta bör vara slutet väver i båda ändarna av ena sidan av säkerhetsbältet vävning . Använd din symaskin för att fästa remmarna på plats .
  11 .
  Skär en 24-tums längd säkerhetsbältet. Vik bandet på mitten och sy den skurna ändarna tillsammans med din symaskin . Använd din symaskin för att fästa en 12- tums dragkedja till kanterna på slingan du nyss skapade . Vik de utsatta kanterna på banden på påsen inåt . Använd symaskinen för att fästa dragkedjan slingan du skapade för att den synliga kanten av påsen .
  12 .
  Hand stygn linern du skapade i steg 1 och 2 på insidan av väskan .
  13 .
  Skär en rem från en längd av bilbälte . Längden beror på hur lågt du vill att din väska att hänga när det är på din axel. Feed den skurna kanten på varje remmen genom järn och metall loopar du fäst i steg 9 . Vik kanterna över och använda din symaskin för att fästa bandet att avsluta det .

  tips och varningar


 • Var noga med att ta bort alla häftklamrar som finns kvar i väskan när du är klar .
 • Beroende på styrkan av säkerhetsbältet materialet , kan du överväga att använda en kommersiell kvalitet symaskin att undvika att bryta nålar .

Previous:nothing Next:hur man skapar Word-dokument från Excel-data i nätet

Relaterade artiklar


 • Introduktion till java servlets
 • netscape javascript tutorial
 • hur man gör en besöksräknare med PHP
 • Hur söker jag efter en fil som skapats med hjälp av Java Servlet ?
 • Var kan jag återvinna hårdvara?
 • HTML-formulär php tutorial
 • hur kopiera till Urklipp i Visual Basic
 • hur man gör en cirkel i OpenGL
 • hur man använder pekare i VB
 • Hur konvertera siffran till ord i Visual Basic 6.0