Dator > define oändlig loop

 • define oändlig loop


 • I datorprogrammering, är en loop en serie instruktioner en dator kör ett bestämt antal gånger . En oändlig slinga är en slinga som kan köras för evigt om inte någon yttre händelse gör att slinga för att avsluta . Lyckligtvis är de flesta oändliga slingor göra slut . Men när de inte gör det kan uppstå problem och negativ effekt på en ansökan eller dator som är värd det

  Övrigt

  " Infinite Loop " är en gata som omger Apple Computers huvudkontor i Cupertino , Kalifornien . Var och en av sex byggnader som ingår i komplexet har ett ensiffrigt adress . Denna unika kombination av datorn termen " Infinite Loop " och ensiffriga adress struktur som används av företaget ger Apple en officiell adress för " 1 Infinite Loop . " Frasen " Infinite Loop "är också titeln på en bok av Michael Malone som krönikor början till Apple Computer .

  Missuppfattningar

  Många oändliga slingor är egentligen inte oändlig . Vid någon punkt kommer en process föra dem att stanna . Den processen kan vara avstängning av en webbläsare eller ens starta en dator . Programmerare avser ibland icke-oändliga slingor som oändlig . Ett exempel på en ändlig oändlig loop är en webbsida animation . Använda JavaScript, kan en utvecklare skapa en loop som flyttar ett objekt efter några sekunder. Slingan skulle köra flera gånger . Den kunde dock så småningom avsluta om exploatören beslutar att kod i programmet så att animeringen stannar när objektet når en fördefinierad punkt på skärmen .

  Kodning

  Följande uttalande visar hur en utvecklare skapar en vanlig loop i ett program :

  loopCounter=0 ;
  loopLimit=100 ;

  medan loopCounter är mindre än loopLimit
  börja ;
  ( göra något ) ,
  ( lägg till en till loopCounter )
  slutet ;

  Denna kod säger: " Medan loopCounter (0 ) är mindre än loopLimit (100 ) , göra något . " Slingan kommer att repetera 100 gånger . För att skapa en oändlig slinga , gör en utvecklare till att värdet av loopCounter aldrig når 100 . Han kunde göra det genom att utesluta det " ( lägg till en till loopCounter ) " uttalanden eller genom att ersätta " medan loopCounter är mindre än loopLimit " uttalande med " medan 1 motsvarar 1 . " Om en utvecklare gör det , slingan aldrig tar slut eftersom man kommer alltid lika en .

  exempel

  Timers och klockor på vissa webbsidor ibland springa in oändlig bågar. Slingan börjar när en besökare öppnar en sida och det fortsätter tills besökaren lämnar sidan. Viss övervakning tillämpningar bygger på oändlig slinga bearbetning för att hålla ett öga på lokala eller fjärranslutna processer . Till exempel kan du skapa ett Windows Service som hämtar data från en webbtjänst varje timme och lagrar den i en databas.

  varningar

  oändliga slingor är inte svåra att skapa . Faktum är att vissa utvecklare skapa dem oavsiktligt . När detta händer , desktop och webb -baserade applikationer kan loopa kontinuerligt , konsumerar stora mängder systemresurser . Följande är ett exempel på en vanlig icke-oändlig loop definieras i en JavaScript- funktion : />
  var loopLimit=100 ;
  for (var i=0 ; i //gör något
  }

  Detta slingan " göra något " tills den når den gräns som anges av variabeln " loopLimit . " I det här exemplet kommer slinga körs 100 gånger . Men vad händer om värdet av loopLimit blir utökas med någon annan funktion ? Om det händer kan loopen aldrig slut . Utvecklare bör vara medvetna om denna gemensamma programmeringsfel . andra oavsiktliga loopar kan uppstå om en utvecklare bygger på vissa yttre händelse , till exempel ett musklick , för att stoppa loop och att händelsen inte hända .


Previous:nothing Next:hur man lär sig java script gratis

Relaterade artiklar


 • hur man beräknar en brum -kod
 • hur man gör en experimentell flödesschema
 • hur man ändrar mata in text med javascript
 • vad är en null-pekare undantag ?
 • hur man skapar en sida PHP
 • hur du vill visa blankett 2 i Visual Basic
 • hur man använder bakgrundsbilder i ett HTML-e
 • tutorial för att lära sig javascript
 • hur man beräknar medianen i sql
 • Hur konvertera datumformat i Java