Dator > Varför behöver jag Java-programvara ?

 • Varför behöver jag Java-programvara ?


 • Java är ett programmeringsspråk och plattform för att skapa och köra datorprogram . Det var främst byggd under sponsorskap av ett företag som heter Sun Microsystems med målet att göra det så enkelt och tillförlitligt som möjligt att skapa program som körs på så många olika enheter och operativsystem som möjligt

  skriva Java program

  Om du är en utvecklare som vill skapa program med hjälp av programmeringsspråket Java , så behöver du en kopia av både Java Runtime Environment och Java Development Kit på din dator för att fungera . Detta gäller även om du vill utveckla Java -program avsedda att köras i en webbläsare kallas applets.

  programmet kräver det

  Den enklaste anledningen till att du skulle behöva Java på din dator beror på ett program du har ner och vill använda kräver Java Runtime Environment för att fungera . Dessa program skrevs av utvecklare som väljer Java som språk på grund av dess förmåga att skapa kod som kan köras på en så bred variation av enheter som möjligt , från mobiltelefoner till datorer , utan ändringar . Om programmet kräver Java att vara närvarande , kommer det att informera dig med ett felmeddelande när du försöker köra den .

  Skälen för kravet

  För att köra på en uppsättning olika datorer , kan Java -program inte skriven speciellt för någon av de datorer som de kommer att köras på . Även om en Java -programmerare skulle kunna skriva sitt program för en specifik dator kan den förstöra så snart en ny modell släpps som stöder olika funktioner , och det kan aldrig stödja helt nya och oförutsedda enheter, som smarta telefoner . Istället är Java -program skrivna för en tänkt dator som kallas Java Virtual Machine.

  Java Virtual Machine

  Sedan ett speciellt program som är en del av Java-installationen på varje användares dator innehåller instruktioner om hur man översätter kommandon för Java Virtual Machine in kommandon för sin egen dator . Så länge användarens dator har verktygen för att förstå Java Virtual Machine kommandon , och så länge som Java -programmerare skapar koden korrekt för Java Virtual Machine , kommer arbetsprogram , oavsett om datorn .

  Nackdelar

  Nackdelen med metoden är , till skillnad från med Windows EXE -filer , Mac OS X APP knyten och Linux-applikationer , Java program kräver något extra installeras på varje användares dator , ett program som kan översätta Java Virtual Machine kod i koden för personen datorn . Detta är Java Runtime .


Previous:nothing Next:mysql tutorial för att skapa tabeller

Relaterade artiklar


 • Hur kan jag få i skärningspunkten mellan två uppsättningarna i java ?
 • hur man läser en kommaseparerad fil i Visual Basic
 • hur man skapar spel i Visual Basic
 • ett html tutorial för att lägga till vänster navigering
 • Hur konvertera tal till ord i JavaScript
 • hur man läser pdf- fil i java
 • vad är en java.rmi.remoteexception ?
 • Ändra textfärg i Java
 • hur man skapar en widget
 • Inaktivera ett tangentbord med Visual Basic