Dator > Hur kan jag få lokala väder på min webbplats?

 • Hur kan jag få lokala väder på min webbplats?


 • Många människor har sina egna bloggar eller hemsidor där de delar vad som pågår i deras liv och hemstäder . Om du är en upptagen person och du vill att bekvämligheten med att ha allt på behovet av att få information på din hemsida, så du lätt kan ta med detta utan några kostnader eller dolda fångster . Du kan också aktivera dina besökare att söka efter sina egna lokala väderinformation , vilket kommer att göra dem ännu gladare

  WeatherReports. com


  1 .
  Logga in på WeatherReports. com och scrolla ner till botten av sidan . Klicka på länken " Lägg WeatherReports till din webbplats " och vänta på nästa sida att ladda .
  2 .
  Skriv in namnet på din stad och stat eller ditt postnummer i första textområdet . Välj antingen USA eller metriska i rullgardinsmenyn . Under " Välj tema "och välj den färg du vill att vädret widget vara ( för att matcha färgen på din webbplats eller blogg ) och om du vill inkludera en sökruta eller inte ( vilket skulle tillåta dina besökare att kolla vädret i sitt område ) .
  3 .
  Välj den storlek du vill att din väder widget för att vara från de tillgängliga alternativen. Exempel på storlekar rätt nedan så att du kan se hur stor den blir. Vänta på nästa sida för att ladda .
  4 .
  Högerklicka på kod som du och väljer " Markera alla ". Högerklicka på koden igen och klicka på " Kopiera ". Gå till sida på webbplatsen där du vill visa väderinformation och klicka på " Klistra in ". Spara din sida och du nu har det lokala vädret snyggt och bekvämt visas på din webbplats .

  Weather. com


  1 .
  Logga in på Weather. com och scrolla ner till botten av sidan . Klicka på länken " Vädret på din webbplats. " När nästa sida laster , klicka på knappen som säger " Ta det idag. "
  2 .
  Skriv in dina uppgifter att registrera dig för ett konto på Weather. com . Skriv in ditt postnummer eller namnet på din stad så att de kan ge dig korrekta lokal väderinformation. Läs hela avtalet på nästa sida och klicka på " Jag accepterar . " Klicka på " Spara och fortsätt . "
  3 .
  Klicka på " Anpassa " -knappen i det övre vänstra hörnet och välj den storlek du vill ha din väder widget vara . Välj den måttenhet du vill ha för temperatur . När du är nöjd med förhandsgranskningen som visas till vänster på skärmen , tryck " . Slutför och generera kod "
  4
  Högerklicka på " markera alla , " höger klicka igen och slå "Kopiera ". Gå till sidan där du vill att vädret widgeten ska visas . Högerklicka och välj " Klistra in ". Spara sidan och ladda det för att se din personliga väder widget .


Previous:nothing Next:hur man skapar en ActiveX -kontroll i VB

Relaterade artiklar


 • php html tutorial
 • hur man gör kolumner i css
 • Qt Designer tutorials
 • hur man skapar en webbsida med asp.net
 • diy rosbukett
 • Visual Basic-program tutorial
 • array javascript tutorial
 • hur man skapar MDI applikationer
 • skillnaden mellan en Java- applet & javascript
 • hur man använder en switch fall