Dator > php proffs & nackdelar

 • php proffs & nackdelar


 • Hypertext Preprocessor , mer känd som PHP , är ett open source server -side programmeringsspråk som ger webbprogrammerare mycket makt . Som ett programmeringsspråk , det är ett verktyg , och mjukvaruutvecklare kommer att ha olika åsikter om det beroende på deras utveckling stilar och hur verktyget fungerar sina jobb . Vissa kommer att se ett proffs som ett kontinuerligt , och vice versa, men oavsett enskilda åsikter , är PHP står sig genom tiderna som ryggraden i många dynamiska och datadrivna webbplatser .

  Flexibel

  stöder PHP sekventiell kod struktur som många utvecklare hitta enklare att använda , speciellt sådana som är utbildade på äldre språk , och det stöder också en objektorienterad stil som utvecklare hitta mer effektiva och flexibla.

  Open Source

  PHP är open source , vilket betyder att det är gratis att använda och utvecklare runt om i världen bidrar kodavsnitt och feedback för att bibehålla och förbättra den. Det kräver peer review för den löpande förvaltningen men har ingen juridiskt ansvarig organ som ger tillsyn som med ett språk som ägs av ett företag , som Microsofts ASP . De flesta utvecklare tenderar att föredra öppen källkod verktyg för utvecklingen av Internet.

  Dynamisk

  Till skillnad från HTML , som är statisk , är PHP ett dynamiskt språk , vilket är en stor " pro ". Det innebär att utvecklare kan visa logik i PHP som gör det möjligt att skapa olika typer av sidans innehåll baserat på saker som förändrar , t. ex. tid på dagen, datum och användarens input .

  serversidan

  Till skillnad från java script , vilket är en klientsidan språk, PHP på serversidan . Det innebär att istället för att köra på en användares webbläsare , kör PHP på webbservern . Detta är både en Pro och en kon. Som ett proffs , betyder det att den logik som driver samma sätt varje gång eftersom det körs från samma server , i motsats till att köra olika beroende på hur webbläsare hanterar samma kommandon på olika sätt. Det innebär också att PHP är mycket mer säker . Dess källkod är dolt från användare , och det kan därför användas för att lagra lösenord och gränssnitt med en databas , medan en klient skriptet inte kan eftersom källan skickas till användaren innan du kör i webbläsaren . Kon är att PHP upphör att vara dynamisk när den gör en sida , till skillnad från en klient-skript som kan fortsätta att köra i webbläsaren på en utförd sida , erbjuder sidan besökaren en mer dynamisk upplevelse .

  Simple

  PHP är enklare att använda än ASP. net , dess främsta rival för server -side programmering . Detta är en pro i utvecklingen , men det är en kon i form av en mer begränsad förmåga vad den kan göra . Till exempel är det uppdateras mer sällan för att hänga med webbutveckling , och det gränssnitt med färre språk än ASP. net , som är utformad för att fungera bättre med C # , J # , C + + och VB. net .

  databaserade

  PHP fungerar sömlöst med en open source databas som kallas MySQL , vilket ger stor flexibilitet i datahantering för enkla webbplatser via alla utom de mest krävande uppgifterna förvaltningens behov .


Previous:nothing Next:hur man ställer in sökvägen för Windows XP java

Relaterade artiklar


 • hur man kan spara en bild till en databas med MS Visual Basic 6
 • hur koden html för att göra hemsidor
 • hur man identifierar hårdvaran på Toshiba Tecra S1
 • Microsoft SQL utveckling
 • Hur kan jag installera Java på min HP-dator ?
 • hur man använder en SQL-fråga för att få tillgång till egenskaper databasfält
 • hur man använder Visual C + + uttrycka
 • hur man skriver en kopia konstruktor
 • hur du ändrar källan till en Excel- pivottabell med VBA
 • medelaktivt javascript tutorial