Dator > Hur ställer jag upp en automatisk RSS-feed på min webbsida ?

 • Hur ställer jag upp en automatisk RSS-feed på min webbsida ?


 • RSS betyder " Really Simple Syndication " och det fungerar ungefär som tidningen syndikering gör . När en författare skriver en kolumn , går denna artikel på alla tidningar som hör till syndikatet samma sätt kan du publicera syndikerat webb artiklar automatiskt på din webbplats eller blogg. Du behöver bara välja några ämnen som du vill visa och lägga till enkel kod du fått från RSS -flöde program
  1 .
  Ladda ner en RSS- läsare från en webbplats som RSSReader , Bloglines , eller SharpReader (se Resurser ) . Klicka på " Download " och väljer att spara filen . Klicka två gånger på den nedladdade ikonen för att installera och följ installationsanvisningarna. RSS- läsaren kan du snabbt hitta intressanta ämnen för din webbplats , utan att du manuellt behöva gå igenom varje nyhetsartikel att se om det gäller ditt ämne .
  2 .
  Starta din RSS-läsare . Följ instruktionerna på skärmen för att välja de ämnen som bäst passar din webbplats . RSS- läsaren kommer att se ut genom stora nyhetskällor och hitta rubriker som hänför sig till de ämnen som du har valt . Den kommer att skapa en sammanfattning av artikeln som du kan visa på din webbplats . Kopiera webbadressen till artikeln du vill använda . Du kan även söka efter ämnen manuellt genom att gå till ämnen som intresserar dig och som relaterar till din webbplats . När du ser en orange RSS-eller XML -knapp som visas på en webbplats innebär det att artiklar från den webbplatsen kan ingå i ett flöde . Kopiera webbadressen till webbplatsen genom att markera den fullständiga postadress i det övre adressfältet .
  3 .
  Använd en adapter för att få den kod du behöver för att placera på din hemsida för att visa nyheter från webbadressen som du har plockat från en av de RSS- läsare . Gå till en webbplats som Feed Informer , RSS -flöde Converter eller 2RSS . ( se Resurser . ) Klistra in webbadressen du kopierade in i lämplig form . Den omvandlare på dessa platser kommer att ge dig kod för att placera på din webbsida .
  4 .
  Öppna programmet webbdesign du använder för att skapa din webbplats . Detta kan FrontPage , Dreamweaver eller något annat program . I FrontPage , klicka på " Infoga "och sedan " Web Component " och " HTML-kod . " Sätt in koden som du kopierade i steg 3 på den position du vill ha det . I Dreamweaver tur anser du att " Split , " så du kan se både kod och fönster design . Sätt in kod på den position du vill ha det .
   

  4 6 8 2 3


Previous:nothing Next:hur man får ett system datum i java

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter trådlöst tangentbord och mus hårdvara
 • vad är Visual Basic ide ?
 • hur man initiera pekare
 • hur man gör ett kortspel i flash
 • hur man läser en XML -fil med PHP
 • hur man skapar ett datum manus
 • skälen till stacken
 • Visual Basic : nybörjare tutorial
 • hur man lär sig Visual Basic 2008
 • hur man skapar bat för att kopiera filer från en CD