Dator > hur man skriver ett datorprogram och använda den på ett nytt företag

 • hur man skriver ett datorprogram och använda den på ett nytt företag


 • Skriva ett datorprogram är en sak , men försöker att använda datorprogram på ett nytt företag omfattar två steg som kan ta veckor eller månader att genomföra . Du måste skriva programmet och anpassa det som nödvändigt att arbeta med den nuvarande processer för arbetsflöden inom det nya bolaget . Du måste göra detta utan piratkopiering det nya bolagets nuvarande programvara eller olagligt att använda företagets datorer för att få tillgång till privata programvara information såsom källkod eller typer nätverk . Då måste du få rätt behörighet från befälsordning för att testa och använda programvaran eller åtminstone göra en demonstration till viktiga beslutsfattare .

  Du behöver :
  Developer miljö
  . Flash-enhet.
  Anställningsavtal.


  1 .
  Skriv ett datorprogram med en mjukvaruutvecklare miljö som du väljer . Testa den helt. Spara din ansökan till en flash- enhet .
  2 .
  Undersök arbetsflödet processer som för närvarande gäller vid det nya bolaget . Undersök hur din dator program kan bidra till att göra arbetsflöden snabbare eller spara företaget pengar . Ändra din dator för att matcha dessa behov .
  3 .
  Tillvägagångssätt din närmaste chef och låt honom veta att du har skapat ett datorprogram som kan göra nytta på företaget och fråga om korrekt befälsordningen eller processer i så att du kan visa sin kapacitet .

  4 .
  Träffa någon IT- avdelning huvud och mangers avdelning för att diskutera möjligheterna att ordna en egen demonstration . Samordna med IT-avdelningen att använda en dator som inte är ansluten till resten av nätverket , eller om du har möjlighet, ta med din egen dator för att ge demonstrationen.
  5 .
  svara på frågor om prestandaproblem och hur datorprogram kommer att samverka med resten av programvara företaget redan använder . För att hjälpa övertyga viktiga beslutsfattare för att använda ett datorprogram diskutera fördelarna med att inte behöva köpa usage licenser från ett mjukvaruföretag och har bekväm tillgång till utvecklaren som utvecklare är redan på personalen . Förbered dig på att dela siffror på hur mycket man tid det skulle ta att sätta in det nya dataprogrammet , tåg nuvarande anställda och flytta data från nuvarande program . Efter presentationen , följa upp med valfri knapp prefekter som behövs tills ett slutligt beslut fattas.

  tips och varningar


 • Det kan vara bra att skapa programvara användare dokumentation som går med datorn program . Inkludera en " FAQ "-avsnittet och en systematisk process för hur programmet interagerar med eller ersätter den nuvarande programvara som används. Uppvisa dessa handlingar till alla som är intresserade .
 • inte Försök att använda ett datorprogram du skapat utan rätt behörighet från den officiella befälsordningen. Om du sätter i en flash- enhet i ditt företag datorer , kan det ses som ett försök till dataintrång arbetsgivarens nätverk och kommer att resultera i att du troligen bryts. Kontrollera anställningsavtal du undertecknas i början av din anställning. Många arbetsgivare inkluderar en fastighet klausul om att om du skapar några nya verk till förmån för företaget , elektroniska , visuella , ljud, text baserad , etc. som att skapelsen blir då uteslutande tillhör arbetsgivaren med du inte längre har någon rätt till utan ersättning .

Previous:nothing Next:hur man skapar JMS meddelanden

Relaterade artiklar


 • handledning om JavaScript bakgrundseffekter
 • Corsair minne grunderna
 • vad är en Visual Basic Script fil ?
 • hur man läser en pdf med Java
 • projekt idéer med Visual Basic
 • hur man lär sig Visual Basic 6
 • hur man använder Visual C + + uttrycka
 • hur man initiera pekare
 • hur man skapar en digital klocka i java
 • hur man gör en keygen i Visual Basic