Dator > hur man lär sig Visual C # netto

 • hur man lär sig Visual C # netto


 • Microsofts C # är avgörande för programmering i Microsofts flexibla Net miljö . Ungefär som Java, C # är ett objektorienterat språk , baserat på begrepp som kan vara lite knepigt att förstå i början, men som i det långa loppet , gör programmeringen enklare och mer intuitivt . Med Visual C # du också kommer att införas för Net : s Integrated Development Environment , oftast de verktyg som används för att utveckla NET-koden. Att börja lära sig vilken dator som helst språk eller miljö är det bäst att hoppa rätt in med ett enkelt program som snabbt kommer att introducera dig till de särskilda förhållanden som Visual C # .

  Du behöver : .
  Microsoft Visual C # Express eller Visual Studio

  Hello World i C #


  1
  Skapa ett Console. Det är oftast bäst att dyka rätt i att ett programmeringsspråk , vilket skapar ett mycket enkelt program för att få dina fötter är våta och utgöra en grund att arbeta från . Traditionellt är ett första program som detta kallas en "Hello World " -programmet och gör inget annat än skriva " Hello World " på skärmen . Visual C # möjliggör skapandet av ett antal olika typer av tillämpningar , inklusive Windows Forms , Windows Presentation Foundation , Web Application och Web Service . Eftersom det är den enklaste typ av applikation , de flesta tutorials börjar med en konsol ansökan . Från Arkiv- menyn , välja Nytt projekt . Välj sedan " Console Application . "
  2 .
  Undersök kod som Visual Studio tillhandahåller. Notera rader överst som börjar med ordet " hjälp ". C # är ett stort språk med många bibliotek . För att hålla kompilatorn från konsultverksamhet allting hela tiden , kommer dessa "använder " uttalanden berätta kompilatorn exakt vilka delar av det språk du räkna med att använda . Du får inte använda dem alla med den lilla " Hello World " program , men lämna dem alla där ändå . Review " klass " deklarerade " Program . " En klass innehåller alla instruktioner för att skapa en viss typ av objekt . Varje program behöver minst en klass. Hitta metoden " Main " inne i "Program " klassen. Varje konsol program behöver en metod som kallas " Main " där programmet kommer att börja behandla din instruktioner
  3
  Skriv följande kod i parentesen efter . " Main : "

  Console . WriteLine ( " Hello , World !");
  Console. WriteLine ( " Tryck på valfri tangent för att fortsätta " ) ;
  Console. ReadLine () ; .
  4

  Klicka på den gröna triangeln " Play " -knappen nära centrum av Visual Studio verktygsfältet för att köra programmet . En konsol skärm öppna, visa ditt meddelande och väntar på dig att trycka på en tangent innan stängning .

  Läs mer


  1 .
  läsa en bok. Det finns en hel del utmärkta C # tutorial böcker tillgängliga . Se avsnittet Resurser för några förslag .
  2 .
  Ta en klass . Med en instruktör guidar dig genom samtidigt lära en ny dator språk kan spara mycket tid och förargelse. Oavsett hur bra en tutorial är att det kommer att missa några små steg någonstans som kan hänga upp dig i timmar .

  En instruktör hjälper dig att enkelt komma förbi dessa vägspärrarna . Många universitet och högskolor erbjuder kurser till allmänheten . Du kan också kontrollera lokala företag datautbildning . Om möjligt , försök att lära sig lite om klassen och instruktör från andra som har tagit den .
  3 .
  delta i forum . Forum som motsvarar nybörjare " frågor är ofta utmärkta ställen att gå att lära sig om grunderna i en dator språk . Inte bara kan du få svar på frågor om en av dessa forum kan du också lära mycket genom att läsa igenom andras problem och lösningar.
  4 .
  skriva kod. Det finns ingen ersättning för praktik . Hitta uppdrag i instruktions böcker eller hitta på egna projekt . Ju mer reella kod du skriver snabbare kommer du att behärska språket .


Previous:nothing Next:hur du ändrar systemets datum med Visual Basic

Relaterade artiklar


 • hur man skapar ett datum i C #
 • hur man skapar en 3d virtuell chatt avatar
 • hur man blir en snabbare programmerare
 • hur man ordnar siffror från lägsta till högsta med Visual Basic
 • hur man använder Microsoft Visual studio.net
 • programvara för asp.net
 • javascript handledning under den tid valideringsfunktion
 • hur man kan ändra teckensnitt i system.windows.textbox
 • hur de kan förmedla en rad i Visual Basic
 • hur man använder Visual Basic kodning