Dator > Microsoft SQL utveckling

 • Microsoft SQL utveckling


 • Microsoft SQL Server utveckling handlar om att skapa optimerade , anpassade lagrade procedurer som används för att skapa , redigera och radera poster . SQL Server är en databas lösning för små till stora företag . De frågor skapas i Management Studio ansökan ingår i SQL Server . Utvecklare som vill dyka i databasprogrammering krävs för att förstå Structured Query Language (SQL ) , som används för att manipulera data

  Du behöver : .
  tillgång till en server med PHP tolken installeras

  Funktion

  Syftet med SQL utveckling är att förse företag med de frågor som behövs för att hämta data från Microsoft SQL Server -databas . Skivan hämtning kan vara för en webbplats eller ett internt program . Utveckling är mer än bara skapar frågor . Microsoft SQL utvecklaren behöver för att skapa lagrade procedurer som är väl optimerade för bästa prestanda . Detta innefattar att skapa tabellen index , med hjälp av Performance Monitor för att kontrollera optimering och genomföra rätt syntax .

  Funktioner

  SQL -utvecklare ibland i uppgift att skapa tabeller . Utvecklaren sätter upp kolumnerna hållas inom varje tabell , och designen måste stödja dataintegritet . Utvecklaren skapar också lagrade procedurer. Lagrade procedurer används för att infoga , uppdatera , ta bort och välj tabell poster . Skapa vyer är en annan aspekt av SQL utveckling . Visningar är förkompilerade kodade objekt som returnerar en stor uppsättning data. I vissa fall kan en SQL- utvecklare implementera säkerhet och användarbehörighet .

  Fördelar

  fördelarna med SQL utveckling är framsteg inom karriär och en förlängning av kunskaper i programmering. Företag som använder en databas för dynamisk hemsida eller programinnehåll kan dra nytta av en programvaruutvecklare med färdigheter databas programmering . En SQL- utvecklare kan utforma en intuitiv programvara samtidigt hantera databasen programmerare . Detta eliminerar behovet av att anställa en programutvecklare och programmerare databas separat .

  Överväganden

  enkla SQL -frågor kan utformas på ett " Design " wizard . Kräver dock mer avancerade SQL-programmering omfattande databas kunskap . Vissa utvecklare kan dra nytta av klasser eller Microsoft utbildning perfekt kompetens för SQL Server . Microsoft tillhandahåller också böcker för referens och utbildning för personer nya till SQL -program.

  Potentiella

  Microsoft SQL utvecklare som är specialiserade på databas -program industrin kan gå mot databashantering om det är något programmeraren har . En databasadministratör (DBA ) är ett jobb karriär som erbjuder SQL utveckling , underhåll och uppgifter säkerhet . Det här jobbet potential kan också innebära en bättre lön för en utvecklare som förstår Microsoft SQL Server miljö väl .


Previous:nothing Next:vad är meningen med skriptspråk ?

Relaterade artiklar


 • hur man läser en BMP fil i Visual C
 • hur man skapar xls med javascript
 • hur man kan få en DLL för Visual Basic
 • hur man gör bilder bläddra
 • hur man gör en keygen i Visual Basic
 • Ta bort en fil i php
 • php Google Maps tutorial
 • Microsoft SQL lagrade procedurer
 • data recovery hårdvara
 • hur man öppnar en postuppsättning