Dator > Microsoft SQL utveckling

  • Microsoft SQL utveckling


  • Microsoft SQL Server utveckling handlar om att skapa optimerade , anpassade lagrade procedurer som används för att skapa , redigera och radera poster . SQL Server är en databas lösning för små till stora företag . De frågor skapas i Management Studio ansökan ingår i SQL Server . Utvecklare som vill dyka i databasprogrammering krävs för att förstå Structured Query Language (SQL ) , som används för att manipulera data

    Du behöver : .
    tillgång till en server med PHP tolken installeras

    Funktion

    Syftet med SQL utveckling är att förse företag med de frågor som behövs för att hämta data från Microsoft SQL Server -databas . Skivan hämtning kan vara för en webbplats eller ett internt program . Utveckling är mer än bara skapar frågor . Microsoft SQL utvecklaren behöver för att skapa lagrade procedurer som är väl optimerade för bästa prestanda . Detta innefattar att skapa tabellen index , med hjälp av Performance Monitor för att kontrollera optimering och genomföra rätt syntax .

    Funktioner

    SQL -utvecklare ibland i uppgift att skapa tabeller . Utvecklaren sätter upp kolumnerna hållas inom varje tabell , och designen måste stödja dataintegritet . Utvecklaren skapar också lagrade procedurer. Lagrade procedurer används för att infoga , uppdatera , ta bort och välj tabell poster . Skapa vyer är en annan aspekt av SQL utveckling . Visningar är förkompilerade kodade objekt som returnerar en stor uppsättning data. I vissa fall kan en SQL- utvecklare implementera säkerhet och användarbehörighet .

    Fördelar

    fördelarna med SQL utveckling är framsteg inom karriär och en förlängning av kunskaper i programmering. Företag som använder en databas för dynamisk hemsida eller programinnehåll kan dra nytta av en programvaruutvecklare med färdigheter databas programmering . En SQL- utvecklare kan utforma en intuitiv programvara samtidigt hantera databasen programmerare . Detta eliminerar behovet av att anställa en programutvecklare och programmerare databas separat .

    Överväganden

    enkla SQL -frågor kan utformas på ett " Design " wizard . Kräver dock mer avancerade SQL-programmering omfattande databas kunskap . Vissa utvecklare kan dra nytta av klasser eller Microsoft utbildning perfekt kompetens för SQL Server . Microsoft tillhandahåller också böcker för referens och utbildning för personer nya till SQL -program.

    Potentiella

    Microsoft SQL utvecklare som är specialiserade på databas -program industrin kan gå mot databashantering om det är något programmeraren har . En databasadministratör (DBA ) är ett jobb karriär som erbjuder SQL utveckling , underhåll och uppgifter säkerhet . Det här jobbet potential kan också innebära en bättre lön för en utvecklare som förstår Microsoft SQL Server miljö väl .


Previous:nothing Next:vad är meningen med skriptspråk ?





Relaterade artiklar


  • hur man läser en BMP fil i Visual C
  • hur man skapar xls med javascript
  • hur man kan få en DLL för Visual Basic
  • hur man gör bilder bläddra
  • hur man gör en keygen i Visual Basic
  • Ta bort en fil i php
  • php Google Maps tutorial
  • Microsoft SQL lagrade procedurer
  • data recovery hårdvara
  • hur man öppnar en postuppsättning