Dator > vad är Visual Basic ide ?

 • vad är Visual Basic ide ?


 • Visual Basic är ett lätt att lära sig språket datorprogrammering från Microsoft som används för att utveckla program som körs på Microsoft Windows familjen av operativsystem . IDE att Microsoft tillhandahåller för Visual Basic är Microsoft Visual Studio. Med Visual Basic och Microsoft Visual Studio , kan en programmerare skapa många olika typer av program inklusive Windows Forms-applikationer , webbplatser , webbtjänster och även fullt utrustad webbprogram såsom en onlinebutik

  Vad är en IDE ?

  IDE står för Integrated Development Environment . En IDE är ett datorprogram som gör att skapa nya program underlättas genom att menyer , guider , vägledning och genvägar som gör det enklare och mer intuitivt för programmeraren. Ett sätt att skapa föreställningar om IDE är att tänka på en snickare arbete bänk som har en mängd användbara verktyg som snickaren använder för att arbeta trä till en färdig produkt . På samma sätt som din Integrated Development Environment ger dig programmering verktyg som du kan använda för att skriva , sammanställa och distribuera nya applikationer snabbt och enkelt .

  Studio

  IDE som erbjuds av Microsoft för Visual Basic är Microsoft Visual Studio. Visual Studio innehåller en skärm kodredigering som stöder en teknik Auto tillägg som Microsoft kallar IntelliSense . Kod nytt factoring , som är ett programmeringsspråk term för att döpa programmet komponenter stöds också . Studion har även en integrerad debugger som hjälper programmerare att hitta brister i hans program både före det leds genom att lyfta fram fel och när den är igång genom att tillhandahålla utförlig fel beskrivningar och spårning . Andra noterbara inbyggda verktyg inkluderar en former designer för att bygga GUI-applikationer , en webbdesigner , en klass designer och ett schema databasdesignern .

  Flexibilitet

  Som de flesta IDE Microsofts Visual Studio har stöd för mer än en typ av programmeringsspråk. Språk inbyggd i Visual Studio inkluderar Visual C /C + + , Visual Basic . NET , Visual C # och F # som av Visual Studio 2010 . Visual Studio har också inbyggt stöd för XML /XSLT , HTML /XHTML , JavaScript och CSS . Stöd för andra programmeringsspråk är tillgängligt via språktjänster som måste installeras separat . Microsoft tillhandahåller också enskilda språkspecifika versioner av Visual Studio som ger begränsad språktjänster till programmeraren . Det finns begränsade tillgängliga versioner för Microsoft Visual Basic , Visual J # , Visual C # och Visual C + + .

  Historia

  Microsoft släppte den första versionen av sin Visual Studio 1997. Detta var det första gången den fullständiga sviten av Microsofts programmeringsverktyg var som sammanförs till en enda produkt som stödde flera programmeringsspråk . Sedan dess olika versioner har släppts med varje lägga mer språkstöd , programmering och felsökning verktyg . Som maj 2010 den aktuella versionen av Microsoft Visual Studio är Visual Studio 2010 . En 90- dagars gratis testversion av programmet finns för nedladdning på Microsofts webbplats tillsammans med förköpsrätt.

  Nästa steg

  Även Visual Basic och Visual Studio är utformade för att vara lätt att lära sig och använda de är professionella programmeringsverktyg och kräver kunskap och erfarenhet för att bli kvalificerade. Om du planerar att köpa dem du bör tänka på yrkesutbildning eller en dator utbildningsmanual särskilt om du har någon tidigare erfarenhet av datorprogrammering. Den tidigare finns på ditt lokala universitet, högskola , eller professionell datautbildning kontor och den senare i en bokhandel i den tekniska manualer avsnitt .


Previous:nothing Next:hur man skriver ett shell script för att radera filer

Relaterade artiklar


 • directx Visual Basic tutorial
 • hur man kan öka stackstorlek i Visual Basic
 • hur man förstår pekare i C
 • Hur konvertera en sträng till en kort datum
 • Definitionen av systemet flödesschema
 • hur man fixar upp och ner java bilder
 • hur du aktiverar hårdvaran omkopplaren för ett trådlöst kort på Dell Latitude D410
 • hur man skapar en ansökan från en databas
 • hur man lär sig SQL-programmering
 • hur man startar telnet från Visual Basic