Dator > hur man gör kolumner i css

 • hur man gör kolumner i css


 • CSS ( Cascading Style Sheets ) är ett datorspråk som används för att definiera hur HTML-element visas i en webbläsare . CSS gör det enkelt att skapa ett konsekvent stil designelement hela en webbplats genom att definiera en stil klass som många HTML-element kan kopplas . Kolumner kan skapas genom att definiera stilen inslagen i en yttre behållare och två eller flera inre behållare i CSS . Behållarna då skapas i HTML och kopplade via " ID " egendom till CSS

  Du behöver : .
  Computer
  Internet-anslutning.


  1 .
  Ladda ner " AceHTML Freeware " genom att klicka på länken i "Resurser " i den här artikeln . Dubbelklicka på den nedladdade filen för att starta installationen .
  2 .
  Klicka på " Nästa " knappen och sedan läsa licensavtalet . Markera i kryssrutan och klicka på "Nästa "-knappen . Klicka på " Install " för att bekräfta installationen läge och installera programmet. Avmarkera " Gör VMN. net min startsida " , klicka sedan på "Finish " .
  3 .
  Dubbelklicka på " AceHTML Freeware " -ikonen på skrivbordet för att öppna programmet. Klicka på " OK " för att kringgå dagens tips . Klicka på " File " menyn högst upp i programfönstret och välj " Nytt " . Välj " HTML-dokument " och klicka sedan på " OK " .
  4 .
  Klicka muspekaren till höger om och -taggar för att placera markören där och tryck på ENTER för att skapa en ny rad . Skriv " " och tryck på ENTER . Då stängs den stil taggen vi öppnade i steg 4.
  9 .
  Klicka på den tomma raden mellan och -taggar för att placera markören där . Skriv "
  " och tryck på RETUR. Detta skapar den första delen av själva behållaren och namn det " wrap " .
  10 .
  Skriv "
  Här är lite text för kolumn 1 .
  " och tryck på ENTER . Detta skapar en container och några prov texten för den första kolumnen , som heter " kolumn1 " . Den ID fastigheten används för att länka denna förpackning tillbaka till den CSS-koden vi skapade i steg 6 , där vi definierade bredden , färg och flytläge i " kolumn1 " behållare .
  11 .
  Skriv "
  Här är lite text för kolumn 2 .
  " och tryck på ENTER . Detta skapar en container och några exempeltext för den andra kolumnen som heter " kolumn2 " . Den ID fastigheten används för att länka denna förpackning tillbaka till den CSS-koden vi skapade i steg 7 , där vi definierade bredden , färg och flytläge i " kolumn2 " behållare .
  12 .

  Klicka på " File " menyn högst upp i programfönstret och välj " Spara " . Välj ett namn för HTML- dokument , ange en spara katalog och klicka på "Spara "-knappen .
  13 .
  Klicka på " Viewer "-fliken längst ned i programfönstret. Den här fliken låter dig förhandsgranska HTML och CSS som du har skrivit . HTML- dokument du se innan du ska visa två kolumner med vardera text i dem , placerade bredvid varandra . Du kan radera provet text eller fortsätta att lägga text och bilder till kolumner och de kommer att expandera i höjd för att rymma ytterligare innehåll .


Previous:nothing Next:hur man byter en form action i JavaScript

Relaterade artiklar


 • hur man lär sig Visual Basic 2008
 • hur man skriver ut ett dokument med Visual Basic 6.0
 • hur man gör objekt följa markören i Game Maker 7,0
 • hur man skapar en XSD från en befintlig XML-
 • GeForce 7600 GS jämfört med GeForce 6600 GT
 • handledning om SQL-funktioner
 • hur kopiera till Urklipp i Visual Basic
 • hur man ska lösa ett ut java språk minnesfel
 • hur man ändrar den aktiva arbetsboken i VBA
 • SQL-uttryck lagrade procedurer