Dator > junior programmerare tullar

 • junior programmerare tullar


 • dataprogrammerare med färre än två års yrkeserfarenhet anses junior programmerare . Det finns en betydande inlärningskurva för början programmerare , eftersom det är en komplex yrke som ständigt förändras . Normalt sett fungerar ett junior programmerare på en grupp ledd av en erfaren programmerare som ger uppdrag och ger vägledning .

  analys och design

  Programvara projekt börjar med en analys av kundens affärsbehov , följt av utvecklingen av programvaran design att möta dessa behov . Junior programmerare är ansvariga för att hjälpa till med analys och design process genom att identifiera kundens affärsbehov och översätta dessa behov till affärer regler som kommer att verkställas av programmet .

  Kod Skriva

  Junior programmerare är ansvariga för att skriva Majoriteten av koden . De ledande programmerare kommer att överlåta nödvändiga funktioner och tydligt ange de egenskaper , metoder och händelser som måste programmeras , och junior programmerare kommer att göra arbetet med att skapa delar av programmet.

  Debugging

  All programmering innebär en testning och felsökning process . De större och mer komplexa ansökan , desto mer felsökning vanligen krävs . Junior programmerare är ansvariga för att utföra test och felsökning process som utförs av seniora programmerare . Innebär detta vanligtvis med hjälp av programvaran i en rad fördefinierade sätt och registrering av resultaten som produceras i ett försök att identifiera problem med programmet.

  Dokumentation

  När ett program skapas , krävs det en bruksanvisning för slutanvändare . Junior programmerare ger ofta den grundläggande funktionella specifikationer som tekniska skribenter , som använder informationen för att skapa användarmanualer. Dessutom är mjukvaran ofta uppgraderas och måste också bibehållas . Tydlig och fullständig dokumentation för all kod är av avgörande betydelse för denna process . Junior programmerare skapar denna dokumentation.

  slutanvändarutbildning

  Efter att ansökan har byggts , måste de människor som kommer att använda det på daglig basis ska utbildas . Junior programmerare deltar ofta i slutanvändaren utbildningen genom att agera som instruktörer eller en-mot-en handledare .

  underhåll och uppgradering

  Program är ofta släpps i en betaversion , med den förutsättningen att slutanvändarna kommer att hitta buggar och upptäcka nya funktioner som de vill till. Junior programmerare gör kodning som krävs för att åtgärda problem med tillämpningen och skapa nya komponenter som krävs för att lägga till ny funktionalitet som kunden önskar lägga till .


Previous:nothing Next:Ta bort en nod binära sökträd

Relaterade artiklar


 • Hur gör jag beständighetsprovningen hårdvara när man bygger en dator?
 • junior programmerare tullar
 • handledning om hur man programmerar en sql
 • html tutorial för en textruta
 • html iframes tutorial
 • Game Maker plattform handledning
 • hur man skapar ett diagram i C #
 • riskhantering i programvaruteknik
 • java våren vs struts
 • datorteknik designprojekt