Dator > hur man skapar exe programfiler i Visual Studio 2008 Express Edition

  • hur man skapar exe programfiler i Visual Studio 2008 Express Edition


  • Visual Studio 2008 är utvecklingen miljön, publiceras av Microsoft för att ge programmerare med ett verktyg för att skapa applikationer för Windows XP eller senare. Det omfattar tre språk : Visual Basic , Visual C + + och Visual C # . Den Express Edition är en begränsad gratis version av Visual Studio är tillgängliga för studenter och andra som vill lära sig programmering . Däremot kan den fria versionen ger fortfarande EXE -filer för distribution till andra datorer. Här kommer vi att använda Visual Basic 2008 Express Edition .

    Du behöver :
    Visual Studio 2008 Express Edition
    . Windows XP eller senare .


    1 .
    Öppna din ansökan i Visual Studio 2008 Express Edition .
    2 .
    Klicka Bygg . Du har två val nu : Du kan välja att helt enkelt bygga en EXE -fil och dess bibliotek och du kan välja att publicera en setup -program som kommer att installera programmet på en kunds dator . Detta kommer automatiskt att bygga "Start " -menyn genvägar och en avinstallation program för din ansökan .

    Om du bara vill bygga en EXE -fil , gå till steg tre . Om du vill publicera ett installationsprogram , gå till steg fyra .
    3 .
    Klicka på " build ( ditt projekt namn) . "

    Om det inte finns några fel i ditt projekt , så kommer statusfältet längst ned i fönstret läsa snart " Build lyckats . "

    Navigera till platsen för ditt projekt med Utforskaren . Som standard kommer det att vara i mappen " Mina dokument " i Windows XP .

    För att komma dit , klicka på "Start "," Mina dokument ", " Visual Studio 2008 , " Projekt "och sedan mappen med namnet på ditt projekt . Återigen kommer det att finnas en annan mapp med samma namn som ditt projekt .

    Gå in i "bin " katalog . Det kommer att vara antingen en " Debug " mapp eller en " Release "-mapp här ( eller både och. ) Välj " Release " om du har det .

    Din . EXE-filen kommer att vara i den mappen .
    4 .
    Klicka på " Publicera ( ditt projekt namn) . "

    Klicka på "Bläddra " och välj den plats där du vill publicera din ansökan . För närvarande skulle en mapp på skrivbordet vara ett bra val .

    I nästa fönster , blir du ombedd hur användarna kommer att installera programmet. Välj " från en cd -rom . "

    Därefter blir du ombedd hur programmet ska söka efter uppdateringar till sig själv . För närvarande välj " Det här programmet kommer inte att söka efter uppdateringar . "

    Klicka på " Finish . "

    Tre filer kommer att placeras i mappen på ditt Skrivbord : installationsprogrammet , en autorun. ini fil så att dina inställningar program som ska autorun från en CD och en manifest-fil som behövs av installationen tillämpning .

    tips och varningar


  • Visual C + + och C # 2008 fungerar på samma sätt , förutom att de förser dig med ett större antal olika alternativ för att bygga din ansökan till ett EXE-fil . Däremot ger de inte dig en möjlighet att publicera din ansökan till ett installationsprogram som Visual Basic .

Previous:nothing Next:hur man kopplar SQL-frågor med Visual Basic





Relaterade artiklar


  • mjukvaruutveckling samarbetsverktyg
  • hur man installerar java api
  • datorteknik designprojekt
  • hur man använder Visual C + + debugger
  • hur man ändrar markören på rollover
  • hur man använder flera samtal inom Visual Basic
  • hur man programmerar mobiltelefoner med Java-programmering
  • hur man skapar en kalender i php
  • varför spelet testningen är viktig
  • Game Maker 7,0 tutorials