Dator > hur man skapar en e- parameter i php

 • hur man skapar en e- parameter i php


 • PHP är ett populärt programmeringsspråk på webbservrar , eftersom det integrerar med Internet -tjänster enkelt . Den kör någon typ av server -side ansökan i något syfte, och kan utnyttja många server -verktyg som en del av algoritmer . Skicka e-post är ett av dessa program . E-post måste dras genom ett utgående e-postserver . PHP kan kontakt med denna server och behandla ett e- kommando lätt . Det är alltså möjligt att automatisera e-post eller tillåta e-post åtkomst från en webbsida . För att göra detta måste du förstå PHP " post " och dess parametrar . . Skapa e- parametrar i PHP är enkelt

  Du behöver : .
  webbservern med PHP
  Textredigerare .


  1 .
  Skapa en ny PHP -fil . Valfri textredigerare kan användas för att skapa filen .
  2 .
  Typ " 3 .
  Skriv " post ( " på en ny linje . Inuti denna parentes kommer alla e- parametrarna i denna PHP kommandot . Observera att citationstecken inte ingår i den faktiska programkoden .
  4 .
  Skriv e-postadressen för mottagaren inom parentes , och skriv sedan ett kommatecken .

  5 .
  Skriv ämnesraden för e-post nästa , och placera det i citationstecken . Skriv ett kommatecken efter denna fråga har angetts. Var noga med kommatecknet är placerat efter den sista dubbla citattecken .
  6 .
  Skriv e-postmeddelandet , och placera det i citationstecken . Hela meddelandet en enda parametern som finns innanför " post " parentes . Om meddelandet har istället varit tidigare förklarats och tilldelas en variabel i PHP , kan du helt enkelt skriva namnet på denna variabel här och PHP kommer att ersätta dess innehåll för e-postmeddelandet.
  7 .
  Skriv ett kommatecken om du vill lägga till andra e parametrar till denna PHP kommando . E-post rubriker , inklusive " från "eller " Kopia "-fälten , är valfria . Men du kan lägga till dem i citationstecken , t. ex. " Från : me@me. com " . Om du inte inkluderar en " Från ", kommer servern automatiskt till dess generiska server namn som skickar e-postadress .
  8 .
  Lägg till en avslutande parentes och ett semikolon för att avsluta kommandot . Den slutliga PHP uttalande med alla e- parametrar kan vara: " mail ( my_friend@example. com : "Detta är ämnet . "," Detta är budskapet ! " , " From: me@me. com ");'. Observera att apostrof inte ingår i typbeteckningen.
  9 .
  Skriv " ? > "i slutet av filen för att stänga PHP -kod . Observera att citationstecken inte ingår i den faktiska programkoden .
  10 .
  Kör PHP -fil . När det körs , ett mail kommer att genereras automatiskt. Du kan köra filen genom att besöka adressen till PHP-fil på webbservern där den är värd .


Previous:nothing Next:hur man skapar en c + + header -fil

Relaterade artiklar


 • hur man använder flera namnrymder
 • hur du uppgraderar hårdvaran i en Inspiron 6400
 • Game Maker 7,0 tutorials
 • hur man ringer ett orakel paket från Visual Basic
 • sql sökning tutorial
 • Hur konvertera RTF till oformaterad text i Visual Basic
 • hur man lär sig att använda Java-programvara
 • hur man skapar ett lager för dataåtkomst
 • spel utforma verktyg
 • hur man läser textfiler med Visual Basic