Dator > hur man skapar broschyr programvara

 • hur man skapar broschyr programvara


 • Skapa broschyr programvara innefattar flera beslut innan kodning börjar . Du måste spendera tid på att organisera utseendet och känslan av programvaran , bestämmer vad operativsystem du vill att programvaran för att köra på och programmeringsspråk du använder för att skapa den . Flera fria utvecklare miljöer finns att ladda ned på Internet , med tre ingår i referenslistan i denna artikel . De tre täcker ett brett spektrum av plattformar och språk som du kan använda för att göra din broschyr programvara .

  Du behöver:
  Pen
  . Papper.
  Tillgång till Internet.
  Utvecklare miljö programvara, typ beroende valda språket .


  1 .
  Skriv ner på papper olika funktioner du vill att din broschyr programvara för att ha . Inkludera funktioner för redigering , sparande och formatering . Spendera lite tid att dra ut vad du vill broschyren programvaran för att se ut för användaren , inklusive meny och ikon val .
  2 .
  Välj operativsystem du vill att din broschyr programvara som fungerar på . Du måste bestämma om du vill att din programvara för att köra ut från Windows -baserade system , Macintosh , ett open-source operativsystem som Linux , eller en kombination av de tre . Skriv ner en lista med för-och nackdelar för varje alternativ på ett papper om du har svårt att bestämma .
  3 .
  Välj vilket språk du vill skriva broschyren programvaran i. En jämförelse av programmeringsspråk kan hittas i referenslistan i denna artikel. Visual Basic. Net kommer att skriva många kraftfulla program , men är exklusivt för bara ett par olika typer av utvecklare miljöer . Java , som är öppen källkod , möjliggör fler alternativ utvecklare miljö . Programmeringsspråket C + + ger dig mer uppmärksamhet på detaljer , men är också svårare att lära sig .
  4 .
  Välj en utvecklare miljö att arbeta i. Varje listor utvecklingsmiljön som operativsystem och språk den är kapabel att arbeta med .
  5 .

  Ladda ner och installera din valda utvecklare miljö . Följ alla skärmen för att slutföra installationen.
  6 .
  Öppna utvecklingsmiljön och starta ditt nya projekt . Börja bygga skärmar och komponenter för varje sida i taget . Utvecklaren miljöer i referenslistan kommer att tillåta en " dra och släpp "-metoden för att lägga till objekt för att göra din broschyr programvara mer användarvänlig.
  7 .
  Lägg koden bakom föremål på alla sidor du skapat för att göra arbetet broschyren programvaran korrekt .
  8 .
  Test din broschyr program genom att köra programmet från utvecklaren miljön . Rätta till eventuella "buggar " eller fel du hittar .
  9 .
  Spara ditt arbete och stäng utvecklaren miljön när du är klar .

  tips och varningar


 • Det är OK att tillbringa en hel del tid på att bestämma det övergripande utseendet och känslan på din broschyr på papper . Det är också OK för att ändra det språk du skriver broschyren programvaran i efter granskning av funktionerna i varje utvecklare miljön .
 • Om du aldrig har skapat någon typ av programvara innan , hittar du göra en broschyr programvara mycket utmanande . En broschyr programvara kommer att innehålla flera skärmar och flera funktioner .

Previous:nothing Next:hur man använder rullningslisten med listboxen i Visual Basic 6.0

Relaterade artiklar


 • spel utforma verktyg
 • hur man skapar xls med javascript
 • hur man startar telnet från Visual Basic
 • Game Maker plattform handledning
 • hur man skapar en vokal räknar ansökan i Visual Basic
 • hur man kan få en DLL för Visual Basic
 • hur man skapar en kalender i php
 • hur man skapar en tabell för en avgränsad fil i Visual Basic
 • hur man installerar java api
 • om hårdvara