Dator > hur man lär sig online python programmering

  • hur man lär sig online python programmering


  • Python är ett kraftfullt programmeringsspråk som kan användas i en mängd olika tillämpningar . Det är också en av de lättare språk att lära sig och det fungerar bra på nästan alla plattformar som finns . En av de bästa sakerna med Python är att det är ganska lätt att behärska grunderna själv utan en lärare . Med lite ansträngning kommer du att skapa enkla applikationer på mycket kort tid

    Du behöver : . .
    Internet


    1
    Prova ut några program som skapats med Python så att du kan få en känsla för sin makt och vad den kan göra . Läs all information du kan om Python och hur det kan jämföras med andra programmeringsspråk .
    2 .
    Ladda ner och installera Python på din dator. Installationen är mycket enkel . Bara köra den körbara och följ instruktionerna. Programvaran kan köras på nästan alla system , så du bör inte ha några problem med att få allt ställa upp .
    3 .
    Hitta en bra nybörjarguide på nätet eller köpa en bok . Det finns en stor uppsättning tutorials på den officiella hemsidan Python och det finns andra utmärkta resurser över hela Internet .

    Dr Andrew N. Harrington har en stor handledning som omfattar alla grunder, och Mark Pilgrim har en gratis bok på nätet som du kan läsa .
    4 .
    Gå igenom övningar. Att lära något programmeringsspråk börjar alltid med enkla saker som att göra orden screentryck och göra enkla matematik beräkningar . I Python , börjar du med saker som strängar , variabler och grundläggande syntax . Så småningom kommer du börja lära sig att skapa grundläggande funktioner och loopar , och du kommer att införas för att idén om objektorienterad programmering . Mot slutet kommer du vidare till mer komplicerade ämnen som att använda biblioteken för att spara tid när man hanterar svåra problem .

    i början kommer , kan dessa övningar är meningslöst , men de lär dig viktig information , och det kommer alla komma till hands senare när du når mer avancerade nivåer av förståelse .
    5 .
    gå tillbaka och granska det material du redan har lärt när man fastnar , som är oundviklig . Det är mycket möjligt att du inte helt förstod några tidigare koncept och att du bara behöver uppdatera dig .
    6 .
    Sök hjälp ut från experter och lära känna Python gemenskapen. Det finns många erfarna människor där ute, och alla som studerar programmering står inför samma uppsättning utmaningar . Python-forum. org är ett bra ställe att interagera med andra Python programmerare och få svar på svåra problem du kan stöta på när du studerar . De har sub-forum för alla typer av Python-relaterade diskussioner , och gemenskapen är mycket aktiv.
    7 .
    Skapa ett fullt fungerande program som ett test av din förmåga . Det bör vara något som du faktiskt kanske vill distribuera en dag eller användning för något verkligt syfte . Ägna dig åt projektet och arbeta igenom alla problem . När du har det och polerat upp det , kan du anser dig vara en riktig Python -programmerare .
    8 .
    Håll upptagen och ständigt praxis . Inlärningsprocessen som programmerare är aldrig färdig , och om du inte använder de kunskaper du har lärt , kan du lätt förlora dem . Python är så lätt att lära , som du kanske tror att du aldrig skulle kunna glömma det , men det är inte sant . Alla dessa färdigheter kan försvinna om de aldrig är van .

    tips och varningar


  • Om du upptäcker att Python är för svårt för dig att lära på egen hand , inte nödvändigtvis ge upp programmering . Det är ett tufft fält , och vissa människor inte kan enkelt lära sig det på egen hand. Överväga att få en formell utbildning , eller så kan du hitta en annan programmeringsspråk som är lättare att greppa .

Previous:nothing Next:hur man skapar en e- parameter i php





Relaterade artiklar


  • hur man säkert tar bort hårddiskar från hårdvara
  • hur man rengör PC-hårdvara
  • hur man gör en lång rummet i Game Maker
  • hur man använder ett fall uttalande i SQL
  • Vad är JavaScript ogiltigt ?
  • Hur konvertera en kalenderdag till en sträng
  • hur man får systemet datum från python
  • Lägga till en färgpalett att VB6
  • Hur konvertera ett Java-program i en Windows- tjänst
  • hur man programmerar mobiltelefoner med Java-programmering