Dator > hur du lägger till ett formulär i PHP

 • hur du lägger till ett formulär i PHP


 • Ett formulär på en webbsida innehåller fält där en besökare på webbsidan kan komma in de begärda uppgifterna . Alla webbsida former skapas med standard-HTML . Men HTML inte kan bearbeta data i dessa former . Istället trädde en server -side -program måste extrahera data i form och manipulera det på något sätt att vara till någon nytta . PHP är ett kraftfullt och utbrett Web programmeringsspråk som enkelt kan hantera data från ett formulär . Även för dem med ingen programmering bakgrund är det enkelt att lägga till en information formulär i PHP .

  Du behöver :
  webbservern med PHP
  . Webbläsare med Internetuppkoppling.


  1 .
  Skapa din PHP form med hjälp av " phpFormGenerator " programvara . Detta online verktyg gör det enkelt för alla att skapa både HTML information form och PHP -program som processer som information . Tjänsten är gratis . Du kan skapa så många olika fält i formuläret som du vill , och ge var och en en anpassad titel .

  PHP bearbetning verktyg kan du få den information form emot i någon av tre sätt . Formulärets information kan mailas till dig, eller kan skickas till en databas på webbservern . Det sista alternativet är att ha formulärets information sparas i en textfil som lagras i databasen . När du har skapat form och dess beteende tillhandahåller verktyget bara kod som du kan kopiera och klistra in på din egen webbplats för att lägga till informationen formuläret i PHP .
  2 .
  Lägg till " FormToEmail " programmet till din webbplats om du behöver en snabb , gratis information form som automatiskt skickar besökaren data till dig i ett mejl. Detta PHP formulär är utformat för att ta det enkelt att lägga till en enkel form epost information i PHP på din webbplats . Den fria versionen erbjuder enkla funktioner för att skapa formen och få sin information via e-post .

  " Pro "-versionen är inte gratis , men tillägger många andra funktioner . Du kan automatiskt kontrollera skräpposten , möjliggöra filöverföring via formuläret , bifoga filer till e-post och erbjuder några automatisk filtrering av e- innehåll innan den levereras till dig . Antingen version levererar själva formuläret och PHP- skript för att bearbeta sin information .
  3 .
  köpa " PHP Formulär " Web Form Builder om du vill ha en fristående programpaket för att skapa och anpassa PHP former . Denna programvara är inte gratis , men en gratis testversion finns , liksom en online demo . Till skillnad från andra tjänster , är detta verktyg en oberoende mjukvara installerad på din dator .

  Med dess gränssnitt kan du bygga komplexa former och hantera många avancerade funktioner i PHP bearbetning . Det är möjligt att bygga former prenumeration och hantera e-postlistor . Din former kan också sträcka sig över många sidor för att göra processen inmatning lättare för dina besökare , särskilt när stora mängder data samlas in i formulär . Dyrare versioner av mjukvaran lägga förformaterade formulärmallar och många andra kraftfulla funktioner för att automatisera även de mest komplicerade informationen formulär i PHP .


Previous:nothing Next:hur man skapar en multi lista användare email med PHP

Relaterade artiklar


 • hur man skapar ett lager för dataåtkomst
 • hur man skapar en multi lista användare email med PHP
 • hur man skapar en vokal räknar ansökan i Visual Basic
 • hur man startar telnet från Visual Basic
 • hur man skapar en tabell för en avgränsad fil i Visual Basic
 • Hur konvertera datumformat i Java
 • fördelarna med javascript
 • hur du omdirigerar en webbsida i javascript
 • diy hårddiskåterställning
 • hur man hittar en delsträng i Java