Dator > java våren vs struts

 • java våren vs struts


 • Våren och Apache Struts är populära ramverk för att genomföra Java-program . Jämfört med Apache Struts , Spring ger ett bredare utbud av faciliteter som kan användas för webb samt icke-webbaserade applikationer . Apache Struts är riktad enbart till att ge en strömlinjeformad arkitektur för Java webbaserade applikationer . Båda ramverken är öppen källkod och finns tillgängliga under villkoren i Apache License , Version 2. 0

  Spring

  Enligt Spring ram referensdokumentation är Spring Framework en Java -plattform som ger ett omfattande stöd till infrastruktur för att utveckla Java-program . Det blev populärt och fått ett brett antagande inom programvaruindustrin som en mindre ingripande och effektiv ram som ger dependency injection och Inversion of Control . Den har också en uppsättning andra faciliteter såsom transaktionshantering , Aspect Oriented Programming , databasanslutning kontroll och många fler . Ramverket är enkelt konfigurerbara att läsa bara de moduler som krävs av en ansökan .

  Apache Struts

  Apache Struts är ett Java webbapplikation ramverk som ger en Model-View-Controller ( MVC) mönster för att effektivisera webbapplikationer byggda med Java Server Pages och servlets . Struts-ramverket vunnit popularitet som ett sätt att ha ett standardiserat sätt för att bygga webbaserade applikationer baserade på MVC-arkitektur . Jämfört med våren , ger Apache Struts en mer begränsad uppsättning anläggningar för att bygga webbaserade applikationer .

  Spring Web MVC vs Apache Struts

  En del av Spring kallas Spring Web MVC ger jämförbar funktioner som Apache Struts . Apache Struts är ett bra alternativ om ett MVC-arkitektur stöd är allt som behövs . Spring Web MVC är meningsfullt om att ansökan ska kunna utvecklas måste också andra faciliteter som tillhandahålls av Spring . Om det behövs , har Struts mekanismer för att koppla upp ramar dependency injection såsom Spring in i en webbaserad applikation .

  Taggbibliotek och AJAX support

  Den senare versioner av både ramar kan stödja AJAX och JSON . Apache Struts också innehåller en uppsättning taggbibliotek som ger färdiga användargränssnitt komponenter såsom menyer och layouter . Spring Web MVC ger också en uppsättning av Spring tag bibliotek som ger stöd för databindning och teman . Den senare versioner av både ramar också mekanism för att stödja REST .

  Spring Web Flow

  ännu en vår komponent som kan anses vara i webbapplikationen utveckling är Spring Web Flow . Det är ett tillägg som ger en mekanism för att definiera och kontrollera flöden , som är en uppsättning relaterade användarens interaktioner. Jämfört med Spring MVC och Struts , där en interaktion med användaren är typiskt en förfrågan och svar ger WebFlow ett rikare sätt att ge interaktioner webbanvändaren .


Previous:nothing Next:hur man skapar en vokal räknar ansökan i Visual Basic

Relaterade artiklar


 • hur man kan få en DLL för Visual Basic
 • om hårdvara
 • Hur konvertera normaltid till decimal tid med Visual Basic
 • lista med Java certifieringar
 • hur man installerar ljudkort hårdvara ljud
 • hur man lär sig att använda Java-programvara
 • hur man byter en CPU multiplikatorn med en AMD-processor
 • hur man installerar en Vista-förberedda hårdvara uppgradering
 • hur du lägger till hänvisningar tillgång till ett bibliotek i Visual Basic
 • Hur konvertera text till tal i Visual Basic