Dator > lista med Java certifieringar

  • lista med Java certifieringar


  • Oracle Suns Java -plattform är en av de mest använda plattformarna inom IT- branschen . Företag använder den för att utveckla ett helt spektrum av applikationer från server -side applikationer som betjänar webbplatser för mobila applikationer som körs på mobiltelefoner. Oracle Sun erbjuder certifieringar som certifierar en viss nivå av kunskap och expertis inom olika områden av Java -plattformen .

    Sun Certified Java Associate ( SCJA )

    Enligt Oracle Suns utbildning webbplats validerar denna certifiering grundläggande kunskaper i objektorienterad programmering , Java programmering och Java -teknik plattform . Certifieringsprocessen består av godkänd SCJA examen . Ta denna certifiering om du bara går in i teknikindustrin och inte har någon Java programmering. Det har inga förutsättningar .

    Sun Certified Java Programmer ( SCJP )

    Enligt Oracle Sun, är SCJP en stiftelse certifiering för att visa kunskaper i programmering med Java . För att bli certifierad , har en kandidat för att klara SCJP examen . En kandidat kan välja mellan flera versioner av Java för certifiering ( Java 5 eller 6 , till exempel) .

    Sun Certified Java Developer ( s-CJS )

    s-CJS är en certifiering för att visa avancerade kunskaper i programmeringsspråket Java med Java Standard Edition ( SE) . Certifieringsprocessen består av att ha en SCJP certifikat , klara av uppgiften och skriva en uppsats . SCJP är en förutsättning för denna certifiering .

    Sun Certified Web Component Developer ( SCWCD )

    Internet -baserade applikationer är en primär form av applikationsutveckling i Java . SCWCD certifiering validerar specialiserad kunskap för att utveckla JavaServer sidor och Java -teknik servlet . Certifieringen består av godkänd SCWCD examen baserade på Java Enterprise Edition (EE ) . SCJP certifiering är en förutsättning för detta intyg .

    Sun Certified Business Component Developer ( SCBCD )

    Många webbkomponenter också använda programvara som utvecklats med Java mellanprogram baserad på Sun standard och Application Programmer Interface kallas Enterprise Java Beans ( EJB ) . SCBCD certifierar kunskaper om applikationsutveckling med EJB . Certifieringen består av att genomföra examinationer . SCJP är en förutsättning .

    Sun Certified Developer för Java Web Services ( SCDJWS )

    Många program som använder Java-baserade Web komponenter och EJB -komponenter även bero på webbtjänster för att ge integrationspunkter med annan programvara och utöka deras användning. SCDJWS intygar skicklighet att utveckla Web services med Java-plattformen. Certifieringen består av godkänd SCDJWS examen . SCJP certifiering är en förutsättning.

    Sun Certified Mobile Application Developer ( SCMAD )

    Mobila applikationer som körs på mobiltelefoner blir överallt med den stora spridning av smarta telefoner som stöder Java-plattform . SCMAD certifiering tester och validerar kunskaper i att skapa mobila tillämpningar med Java -teknik . Certifieringsprocessen består av godkänd SCMAD examen . SCJP certifiering är en förutsättning.

    Sun Certified Enterprise Architect ( SCEA )

    Mest applikationsutveckling team har en expert i rollen som en arkitekt som är ansvarig för att påverka den övergripande design och arkitektur av ansökan . Enligt Oracle Sun, " ( SCEA ) certifiering för företag ansvariga arkitekter för Bygga och designa Java EE- kompatibla program med betoning på att göra den bästa användningen av Java EE funktioner för att skapa flexibla , skalbara , säkra konstruktioner . " Den SCEA certifieringen består av godkänd SCEA examen , klara av uppgiften och skriva en uppsats .

    86 87 88 90


Previous:nothing Next:handledning om SQL-funktioner





Relaterade artiklar


  • hårdvara RAID server vs mjukvaru-RAID server
  • Hur konvertera en sträng till en kort datum
  • Corsair minne grunderna
  • hur man kan ändra teckensnitt färger med javascript
  • JavaScript ljusbord tutorial
  • om hårdvara
  • spelutveckling för barn
  • vad som krävs för html e-post?
  • hur man säkert tar bort hårddiskar från hårdvara
  • data recovery hårdvara