Dator > lista med Java certifieringar

 • lista med Java certifieringar


 • Oracle Suns Java -plattform är en av de mest använda plattformarna inom IT- branschen . Företag använder den för att utveckla ett helt spektrum av applikationer från server -side applikationer som betjänar webbplatser för mobila applikationer som körs på mobiltelefoner. Oracle Sun erbjuder certifieringar som certifierar en viss nivå av kunskap och expertis inom olika områden av Java -plattformen .

  Sun Certified Java Associate ( SCJA )

  Enligt Oracle Suns utbildning webbplats validerar denna certifiering grundläggande kunskaper i objektorienterad programmering , Java programmering och Java -teknik plattform . Certifieringsprocessen består av godkänd SCJA examen . Ta denna certifiering om du bara går in i teknikindustrin och inte har någon Java programmering. Det har inga förutsättningar .

  Sun Certified Java Programmer ( SCJP )

  Enligt Oracle Sun, är SCJP en stiftelse certifiering för att visa kunskaper i programmering med Java . För att bli certifierad , har en kandidat för att klara SCJP examen . En kandidat kan välja mellan flera versioner av Java för certifiering ( Java 5 eller 6 , till exempel) .

  Sun Certified Java Developer ( s-CJS )

  s-CJS är en certifiering för att visa avancerade kunskaper i programmeringsspråket Java med Java Standard Edition ( SE) . Certifieringsprocessen består av att ha en SCJP certifikat , klara av uppgiften och skriva en uppsats . SCJP är en förutsättning för denna certifiering .

  Sun Certified Web Component Developer ( SCWCD )

  Internet -baserade applikationer är en primär form av applikationsutveckling i Java . SCWCD certifiering validerar specialiserad kunskap för att utveckla JavaServer sidor och Java -teknik servlet . Certifieringen består av godkänd SCWCD examen baserade på Java Enterprise Edition (EE ) . SCJP certifiering är en förutsättning för detta intyg .

  Sun Certified Business Component Developer ( SCBCD )

  Många webbkomponenter också använda programvara som utvecklats med Java mellanprogram baserad på Sun standard och Application Programmer Interface kallas Enterprise Java Beans ( EJB ) . SCBCD certifierar kunskaper om applikationsutveckling med EJB . Certifieringen består av att genomföra examinationer . SCJP är en förutsättning .

  Sun Certified Developer för Java Web Services ( SCDJWS )

  Många program som använder Java-baserade Web komponenter och EJB -komponenter även bero på webbtjänster för att ge integrationspunkter med annan programvara och utöka deras användning. SCDJWS intygar skicklighet att utveckla Web services med Java-plattformen. Certifieringen består av godkänd SCDJWS examen . SCJP certifiering är en förutsättning.

  Sun Certified Mobile Application Developer ( SCMAD )

  Mobila applikationer som körs på mobiltelefoner blir överallt med den stora spridning av smarta telefoner som stöder Java-plattform . SCMAD certifiering tester och validerar kunskaper i att skapa mobila tillämpningar med Java -teknik . Certifieringsprocessen består av godkänd SCMAD examen . SCJP certifiering är en förutsättning.

  Sun Certified Enterprise Architect ( SCEA )

  Mest applikationsutveckling team har en expert i rollen som en arkitekt som är ansvarig för att påverka den övergripande design och arkitektur av ansökan . Enligt Oracle Sun, " ( SCEA ) certifiering för företag ansvariga arkitekter för Bygga och designa Java EE- kompatibla program med betoning på att göra den bästa användningen av Java EE funktioner för att skapa flexibla , skalbara , säkra konstruktioner . " Den SCEA certifieringen består av godkänd SCEA examen , klara av uppgiften och skriva en uppsats .

  86 87 88 90


Previous:nothing Next:handledning om SQL-funktioner

Relaterade artiklar


 • hårdvara RAID server vs mjukvaru-RAID server
 • Hur konvertera en sträng till en kort datum
 • Corsair minne grunderna
 • hur man kan ändra teckensnitt färger med javascript
 • JavaScript ljusbord tutorial
 • om hårdvara
 • spelutveckling för barn
 • vad som krävs för html e-post?
 • hur man säkert tar bort hårddiskar från hårdvara
 • data recovery hårdvara