Dator > hur man bygger en server databas på Internet

  • hur man bygger en server databas på Internet


  • En Internet databasserver lagrar information för åtkomst över Internet . Det kan användas för att fylla ut information på webbsidor , ger bilden att söka eller samla information från besökare . upprätta en databas server är ett mycket komplicerat ämne , men att förstå det grundläggande förfarande som används av programmering proffs kommer att hjälpa dig genom processen
    1 .
    Skriv ner en beskrivning av de data du vill spara , och hur varje post kan relatera till en annan . Till exempel kanske du har en databastabell med människor , som vardera har flera adresser i en separat tabell . På samma sätt kan en enda adress gäller för många människor. Men ett telefonnummer har endast en person associerade med den. Detta kallas " databasschemat . "
    2 .
    Bestäm hur du räknar den databas som ska användas . Hur många personer kommer att ansluta till den under loppet av en dag ? Vad är det maximala antalet anslutningar du förväntar dig inom en enda minut ? Dessa svar kommer att bestämma parametrarna för hårdvara, mjukvara och Internet -anslutning du behöver , och i många fall kommer att påverka den budget du bör avsätta för projektet .
    3 .
    Review flera paket databas för att bestämma din favorit miljö utveckling av databaser. I början av 2010 , både Microsoft Access och FileMaker Pro är populära databaser för sin användarvänlighet för programmerare ny på databaser, men i båda fallen kan programvarulicenser för att inrätta en server databas på Internet bli dyrt . Jämför dessa till MySQL och PostgreSQL , som är helt gratis men som är svårare att lära sig .
    4 .
    Sätt upp en ledig dator som utveckling och test plattform , och installera databasprogram du kommer att använda .
    5 .
    Bygg din databas schemat i din valda utvecklingsmiljö.
    6 .
    genomföra datavyer du behöver , till exempel specialanpassade byggt webbsidor , eller formulär eller rapporter som skickas via direkta anslutningar till databasen .
    7 .
    Fylla databasen med exempeldata som motsvarar den storlek du förväntar dig det kommer att växa till , för att testa dess lyhördhet och förmåga när det sätts i produktion .
    8 .
    Anslut till din utveckling server med samma gränssnitt som användarna ser , och försöka bryta den . Ange dåliga data i formulär , begära stora mängder data , eller inrätta omöjligt beräkningar såsom en division med noll . Om du har möjlighet att bryta databasen , fixa din programmering så är detta inte längre möjligt .
    9 .
    Ladda upp din databas till en värd server eller värd din databas på en dedikerad server och Internet-anslutning. Du kan använda din utveckling server, men helst bör du hålla en utveckling servern så att du kan testa framtida förändringar utan att röra levande produktion server.


Previous:nothing Next:hur man läser ett Word-dokument med Java





Relaterade artiklar


  • vad är hårdvara & mjukvara?
  • användning av komponenter hårdvara
  • hur man byter hårdvara utan att installera om windows xp
  • hur man får trådlösa datakort hårdvara
  • hur man installerar drivrutinen hårdvara
  • GeForce 7600 GS jämfört med GeForce 6600 GT
  • hårdvara RAID server vs mjukvaru-RAID server
  • Corsair minne grunderna
  • hur man byter en CPU multiplikatorn med en AMD-processor
  • hur man kan ändra teckensnitt färger med javascript